У Хмельницькому районі лісник вирубував дерева. Йому “світить” до 3 років

У Хмельницькому районі лісник вирубував дерева. Йому “світить” до 3 років
  • Чоловік скористався службовим становищем. 

Інцидент трапився у селищі міського типу Базалія, що в Теофіпольській громаді. Поліцейські виявили чоловіка, який незаконно вирубував дерева.

За попередньою інформацією правоохоронців, чоловік незаконно рубав дерева на території лісу. Завантаживши цілу вантажівку деревини, правопорушник поїхав додому. Але приховати протиправні дії йому не вдалося. Порушником виявився місцевий лісник, який скористався своїм службовим становищем. Того ж дня до нього навідались поліцейські, які вилучили автомобіль разом із незаконно зрубаною деревиною.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. За це йому загрожують альтернативні види покарання, найсуворіший з яких — позбавлення волі строком до трьох років. Наразі триває досудове розслідування.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Читач91

    За сухостій лісника в тюрму, на машині видно що пеньок перегнив який теж на машині, ви що робити гниди, звільнити потрібно упирів в погонах і міністра нафіг, за дибільні вказівки, яка гнила правоохоронна система, де та нова поліція...
  • Читач91

    Бидло у формі поліції ловить простих лісників, які пару гривень хочуть заробити для прожиття своєї сім'ї, а начальство ворує мільйонами і сидить в шоколаді...
  • Gulko Mila

    В Городку вже давно весь ліс вирубали,вже за молодняк беруться.
  • Светлана Колодка

    Шкода шо  ті шо мілиони державни крадуть  не відповідають за  законом ,а хто по трохи, одразу ж судять.

keyboard_arrow_up