У Хмельницькому спіймали хлопця, якого звинувачують у пограбуваннях магазинів

У Хмельницькому спіймали хлопця, якого звинувачують у пограбуваннях магазинів
Скріншот з відео
  • Юнака привселюдно побили батогом.

  • Поліції встановлює його особу та з’ясовує обставини події.

У Facebook-спільноті «Хмельницький 24/7» з’явилося відео з побиттям молодого хлопця. Ролик опублікували сьогодні, 8 березня. Відео має назву «У Хмельницькому спіймали мародера!! На його рахунку 8 магазинів!» На кадрах видно, як чоловік б’є юнака батогом.

Чоловік запитує: «Ты чем думал, когда воровал?» На це той відповідає — «Я не воровал ничего». При цьому чоловіка кілька разів б’є хлопця батогом. Публікація з відео зібрала близько 300 коментарів, майже у всіх них хмельничани засуджують дії чоловіка з батогом. На момент публікації цього матеріалу пост був видалений. Відео доступне за посиланням (обережно, містить сцени насильства).

Журналіст vsim.ua поспілкувався з очевидцем події Леонідом. Він розповів, що все відбувалося в районі обласного перинатального центру в мікрорайоні Дубове.

Відео дня

— Його вже три дні там ловили, три дні вже грабує магазини в тому районі. Там чергували хлопці наші, вони разом з працівниками поліції зловили його. Вони його вже чекали, — розповів чоловік.

Старший інспектор сектору моніторингу Хмельницького районного управління поліції Людмила Берестовська розповіла журналісту vsim.ua, що правоохоронці наразі займаються цією подією. Відомості внесені до журналу єдиного обліку, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Особа хлопця поки не встановлена. Більше Людмила Берестовська пообіцяла повідомити згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: У Ружичній чоловіка прив’язали до стовпа. Він шукав закладки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (167)
  • Tolik Kuzmsch

    А здавати людям квартири по 30 000 грн. Це блять не знущання?
  • Misha Varanytsia

    Чоловіка теж потрібно притягнути до відповідальності! Не можна так знущатися, на це є поліція!
  • Ніна Завада

    САМЕ БІЛЬШЕ В НАС ТИРЕ ТАК ЗВАНА ЕЛІТА.
  • Елена Гнап

    На кордон до росіі . Хай падло воює

keyboard_arrow_up