У Хмельницькому судитимуть касира супермаркету, який зчитував дані з карток покупців

У Хмельницькому судитимуть касира супермаркету, який зчитував дані з карток покупців
Фото ілюстративне
  • Касир супермаркету зчитував дані з платіжних карток відвідувачів.
  • В прокуратурі кажуть, він ошукав покупців на 30 тисяч гривень.

У Хмельницькому будуть судити касира одного із супермаркетів. Наразі досудове розслідування вже завершилось за фактом підробки та використання платіжних карток хмельничан, а також крадіжку з них коштів. За повідомленням прокуратури, касир-аферист збагатився таким чином на 30 тисяч гривень.

Як з’ясувалось під час слідства, продавець супермаркету у Хмельницькому за допомогою спеціального пристрою для зчитування даних з магнітної стрічки банківських карток розробив схему їх підробки.

Під час оплати касир брав картку покупців, нібито випадково випускав її з рук. А коли піднімав з підлоги, то швиденько і непомітно зчитував її дані за допомогою заготовленого та встановленого під столом пристрою. Потім він підглядав та записував пін-код до картки. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Відео дня

Коли дані були "на руках", вже вдома касир виготовляв аналогічні банківські картки. А потім через них він і отримував готівку в банкоматах. Загалом так він ошукав хмельничан аж на 30 тисяч гривень. 

Обвинувальний акт за частинами 1,2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно) і частинами 1, 2 статті 200 (незаконні дії з платіжними картками, вчинені повторно) КК України вже направили для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Наталія Сіра

    Молодець
  • Валерий Герасимович

    Чому ви не пишите,який супермаркет? Цікаво дуже!
  • Svitlana Solonina

    Цікаво, а як можливо встановити спец прилад під касою, коли у всіх супермаркетах камери? Невже ніхто не бачив? Куди охорона дивилася? А як він в кінці дня касу зводив? По ходу грошей же мало б не вистачати. Який доста розумний касир! Знав що купити, як прилаштувати.

    Денич reply Svitlana Solonina

    От і видно, що ви не в тємі. Він робив копії карток, а знімати з них міг будь-коли і бьдь-де, при чому тут каса супермаркету і яке діло охороні на ставці 6000 до всього ціього)))

    Рост Сергеев reply Svitlana Solonina

    Кассу он сводил нормально. Он потом с дубликатов катр обналичивал с счета покупателей через банкомат. Тут то он и попался.
  • Ивченко Наталья

    Наказать всех
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up