У Хмельницькому затримали таксиста, який продавав амфетамін під час роботи

У Хмельницькому затримали таксиста, який продавав амфетамін під час роботи
  • Чоловік паралельно приймав замовлення і доставляв наркотики. 
  • Йому може загрожувати до десяти років ув'язнення. 

Працівник однієї з хмельницьких служб таксі продавав амфетамін. Сьогодні, 18 листопада, його викрили оперативники. Як встановили, 30-річниий чоловік приймав замовлення під час основної роботи і паралельно доставляв амфетамін наркозалежним.

Хмельничанина затримали під час збуту чергової дози наркотику. Загалом поліцейські задокументували декілька фактів продажу ним амфетаміну наркозалежним.

За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За це таксисту може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відео дня

Як додають у Секторі комунікації поліції Хмельницької області, також під час обшуку в одного із знайомих затриманого вилучили предмети, ззовні схожі на лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів. Рішення щодо притягнення цього чоловіка до відповідальності буде прийматися після отримання результатів відповідних експертиз.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • maks k

    Bolt рулит
  • Lyudmyla Otsyshena

    Мало десять.
  • Antony Gach

    Не поділився зі старшими,вот і накрили
  • Akopian Mger

    За синтетику стоит ввести даже сметную казнь, ее использование абсолютно недопустимо

keyboard_arrow_up