У Кам’янці невідомі увірвалися і обікрали редакцію місцевого видання

У Кам’янці невідомі увірвалися і обікрали редакцію місцевого видання
  • Про злочин редакції стало відомо вчора вранці, 29 червня, коли працівники прийшли на роботу.
  • Крім того, зловмисники вночі обчистили адвокатське бюро «Антонюк та партнери», яке розташоване у тому ж приміщенні на вулиці Тімірязєва.
  • Журналісти шукають свідків.

У виданні припускають, що група зловмисників обікрала в приміщення, яке розташовується біля магазину «Студент» по вулиці Тімірязєва, 93, (район «Тутракану») в ніч на 28 або 29 червня.

Злочинці відкрили двоє дверей та викрали з офісу Vdalo.info комп’ютер, монітор, частину меблів, ноутбук, колонки, музичний центр, чохол для ноутбука, побутові прилади. Також з приміщення зникла папка з важливими документами Vdalo.info. Окрім цього, невідомим вдалося відкрили складське приміщення, звідки викрали дороговартісний газовий котел.

“Ймовірно, злочинців було декілька, вони «працювали» вночі та пересувалися на автомобілі”, - пишуть на сайті видання.

Відео дня

Будівлю обстежили співробітники Кам’янець-Подільського міськвідділку поліції. Проводяться слідчі дії.

Редакція просить допомоги. Звертається до можливих свідків. Повідомити про це можна на електронну пошту [email protected] або ж за номером 102. Конфіденційність гарантують.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up