У Старокостянтинові молодик пограбував 80-річну жінку

У Старокостянтинові молодик пограбував 80-річну жінку
  • Йому загрожує 10 років в'язниці.

Злочин стався сьогодні, 22 липня, у Старокостянтинові по вулиці Миру.

Близько 10-ї години ранку 80-річна жінка зателефонувала на лінію «102». Старенька повідомила, що її пограбували. На місце події негайно виїхали працівники місцевого відділку поліції. 

Літня жінка розповіла, що незнайомець підійшов до неї, вихопив з пакета гаманець і почав втікати. Вона просила зловмисника зупинитися, адже в гаманці були її останні гроші. Навіть намагалася його наздогнати, а потім подзвонила в поліцію. 

Відео дня

Правоохоронці опитали пенсіонерку, опрацювали відео з камер спостереження і швидко роздали орієнтування на грабіжника всім патрулям.  

Зрештою вони помітили чоловіка, схожого на ймовірного злочинця. Побачивши поліцейських, молодик почав утікати. Правоохоронці його наздогнали. 

Правопорушником виявився 24-річний мешканець Старокостянтинова, якого вже судили за подібні злочини. Зловмисника затримали. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею “Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років. Наразі слідчі дії тривають.

Раніше ми повідомляли про 38-річного злодія, який посеред Хмельницького побив місцеву жительку і відібрав в неї мобільний телефон.Небайдужі хмельничани схопили його на місці злочину. Раніше чоловік вже кілька разів скоював кримінальні правопорушення. Свою провину він так і не визнав. Пояснював, що хотів лише познайомитись із дівчиною. Його засудили до 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up