У вбивстві матері і дочки підозрюють сектанта з Хмельниччини

У вбивстві матері і дочки підозрюють сектанта з Хмельниччини
Пам’ятаєте в кінці жовтня хмельницька міліція оголосила в розшук чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дівчинки, чиє тіло знайшли в Красилівському районі ще у вересні? Так ось, як з’ясувалося, даний громадянин може бути причетний ще й до вбивства її матері. У справі з’явилися нові приголомшливі факти.

Обидві – жительки Вінниці. Зникли 30-річна Катерина Обухівська та її 10-річна дочка Аня на початку серпня. Їхні тіла знайшли окремо в різних областях – Хмельницькій та Київській.  Лише 29 жовтня стало відомо про затримання підозрюваних -  жителя Хмельницького та його 19-річної спільниці.   

Спочатку матір, потім дочка

Вінничанка Катерина безвісти зникла на початку серпня. Потім родичі дізналися, що невідомо куди поділася і її дочка. Після цього вже заявили у міліцію. Жінку родичі бачили востаннє 8 серпня, а її доньку Аню -11 серпня.  Саме у цей день за дитиною приїхав співмешканець Каті Андрій.  Він вигадав історію про те, що жінка начебто збирає речі для поїздки на море, а передзвонити не може, бо втратила мобільний телефон.  І тому нібито доручила чоловікові забрати дочку. Андрій забрав дитину, і більше їх живими ніхто не бачив. На телефонні дзвінки ані матір, ані дитина не відповідали.

Відео дня

Інформацію про зникнення матері і дочки розповсюдили у соціальних мережах.  

Викинули на пасовищі

Коли ж були знайдені тіла, розслідуванням зайнялися правоохоронці у Хмельницькій і  Київській областях, на території яких скоєні ці вбивства. Мертву жінку знайшли в лісі на околиці Києва з простреленою головою, рештки тіла дівчинки – на території Хмельницької області. Труп пролежав близько двох місяців на пасовищі біля села Заслучне Красилівського району. Поруч були футболка і спідничка, в яких Андрій забирав школярку від бабусі у Вінниці.  

Мають міліціонери лише приблизні дані. Начальник розшуку Красилівського райвідділу міліції Олександр Клімчук, під час огляду місця розповідав журналістам «Надзвичайних новин» приголомшливі речі:

- Вважаю, що за цей час, поки вона тут лежала, її могли з’їсти собаки. Голову винесли собаки.

Вбили під час ритуалу?  

 У міліції стверджують, що причина смерті насильницька. Родичі  вважають, що після знайомства з Андрієм Катерина дуже змінилася - стала замкнутою, гуляла виключно у лісі, читала дивні книжки та пила якісь вітаміни.  Мовляв, Андрій втягнув Катерину в якусь секту, а себе називав «цілителем».

Брат Катерини вважає, що вбивство - справа рук кавалера сестри, який відразу йому не сподобався.

- Він закритий як оборотєнь,  - коментує столичним журналістам брат загиблої Олександр. – Я просто впевнений, що це він. Бо  саме він останній, хто забирав дитя.  

Головний же підозрюваний у справі затриманий. Це – житель Хмельниччини Андрій, який останнім часом жив з Катериною у Вінниці. Він нібито познайомився з вінничанкою в інернеті, і так зав’язав стосунки. Чоловік, якому близько 40  років був затриманий у Києві із підробленим паспортом.  У сюжеті йдеться про те, що затримали також  19-річну дівчину з села Погоріла Вінницької області, з якою Андрій мав певні стосунки. Хто ж врешті відповість за вбивство школярки та її молодої матері, з’ясовуватиме слідство. а поки деталей його не розголошують.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Ви НОНИТЕ? БАНДА ЙДЕ ДО ВЛАДИ.  СИМЧИШИН НАС ВСІХ ВИ×БЕ . НЕ ТАК ВІН,  ЯК ЙОГО  СВОБОДА. РЕАЛЬНО НІХТО НЕ ЗНАЄ   ХТО ЗА ЦИМИ ЛЮДЬМИ СТОЇТЬ,  А ШОБ РОЗУМІТИ, ПОЧИТАТЕ ІСТОРІЮ, БО ТУТА САЙТ КОМЕНТЯТЬ ТІКО СВОБОДІВЦІ.  НУ МЛЯ. ПОДУМАЙТЕ ПРО СВОБОДУ В РЕАЛІ. В НАС БУДЕ ПІЗДЬОГ ПРО НЕДОЛІКИ СТАРИХ,  АЛЕ НІЧОГО НЕ ЗРОБЛЯТЬ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ І С×КА ТІЛЬКИ СПОРТлідер БУДУТЬ КРУТМТИ, НА  ВСІХ  ПЕНІС ЗАбЬЮТЬ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up