У Волочиську затримали чоловіка, який здійснив більше 10 крадіжок

У Волочиську затримали чоловіка, який здійснив більше 10 крадіжок
  • 26-річного хлопця вже тричі "ловили" на крадіжках.
  • Він орудував у Волочиську та прилеглих до міста селах. 
  • За серійні крадіжки його можуть посадити на строк до 6 років. 

У місті Волочиськ та довколишніх селах району вже кілька років "працював" серійний крадій. Він обчищав приватні будинки та державні установи. Крав техніку, гроші та прикраси. Більшість викраденого збував, а кошти витрачав на свої потреби. 

Правоохоронці Волочиського району затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний хлопець, який вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок і тепер перебував на іспитовому терміні. 

Відео дня

Крадія заарештували. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні чотирьох крадіжок. Поліцейські підозрюють його у крадіжці оргтехніки на суму майже 9 тисяч гривень з приміщення однієї із сільських рад району. Крім того, чоловік підозрюється у крадіжці грошей та техніки із місцевих підприємств на суму понад 50 тисяч гривень, а також музичних інструментів та обладнання з приміщення церкви на суму понад 14 тисяч гривень. Більшість майна релігійної громади поліцейським вдалось вилучити під час обшуків. 

Зараз тривають слідчі дії. Зловмисника підозрюють у скоєнні більше 10 крадіжок. Його можуть позбавити волі на строк від 3 до 6 років. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up