В грудні на Хмельниччині виявили чотирьох нелегальних мігрантів

В грудні на Хмельниччині виявили чотирьох нелегальних мігрантів
  • Всього ж виявили 14 порушників міграційного законодавства. 

У Хмельницькій області в грудні провели профілактичні заходи під кодовою назвою «Мігрант». Шукали тих, хто порушив законодавство в міграційній сфері. За період з 11 по 22 грудня цього року міраційники та правоохоронці виявили 14 порушників серед іноземців та осіб без громадянства. З них — 4 нелегальних мігранти. Про це повідомили в Міграційній службі Хмельницької області. 

Трьох із них примусово повернуть до країни походження чи третьої країни. А от щодо четвертого прийняли рішення про примусове видворення за межі території України з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні. Також ще двох нелегалів вже видворили за межі України.

Також за час операції міграційники винесли 14 адмінпостанов про накладання штрафу на загальну суму 39 950 грн. З них станом на 22 грудня вже стягнули 33 150 грн.

Відео дня

Ще двом іноземцям хмельницькі міграційники заборонили в'їзд в Україну. У разі виявлення нелегального мігранта на території Хмельницької області радять звернутись за телефоном: 093-273-85-10 або (0382)65-03-06.

Читайте також: У Хмельницькому відкрили новий відділ міграційної. Графік та адреса

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up