Вбивство безхатька на Прибузькій: судитимуть двох хмельничан

Вбивство безхатька на Прибузькій: судитимуть двох хмельничан
  • Біля автомийки місцева жителька виявила тіло чоловіка з травмами голови. 
  • За жорстоке вбивство судитимуть двох хмельничан.

Буде суд над двома хмельничанами, які з особливою жорстокістю вбили чоловіка. За скоєне їм навіть може загрожувати довічне. 

Події відбувались цього літа. 25 серпня біля автомийки на Прибузькій хмельничанка виявила тіло 40-річного безхатька. У чоловіка були численні тілесні ушкодження в області голови. Жінка одразу викликала на місце швидку та правоохоронців.

Поліцейські оперативно встановили особу загиблого, переглянули відео з довколишніх камер спостереження, опитали усіх можливих свідків події. Вже наступного дня затримали 38-річного підозрюваного у скоєнні злочину, а згодом — і його 33-річного спільника. 

Відео дня

Як повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції, обидва вже притягувалися до кримінальної відповідальності за злочини, вчинені проти життя і здоров’я особи.

Як виявилось, скандал між чоловіками виник під час спільного вживання алкоголю через гроші, які вони не могли поділити. Тоді двоє побили ногами і палицями третього і залишили помирати.

Наразі обвинувальний акт за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб, які раніше вчиняли умисне вбивство вже скерований до суду. Чоловікам за скоєне може загрожувати довічне ув’язнення.

Читайте також: Загадкова смерть військового з Хмельниччини: що розповідає дружина

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Саша Мироненко

    Зачем судить итд,зарезать как барана и бросить хай вороны поклюют тварей
  • Ігор Дунець

    Чому можуть мотузку і в ад
  • Yura Balan

    Таким так, довічне це мало.
  • IGOR

    Таким моральным уродам только пожизненное...

keyboard_arrow_up