Вбивство біля “Либідь Плази” у Хмельницькому: що відомо (+ ВІДЕО)

Вбивство біля “Либідь Плази” у Хмельницькому: що відомо (+ ВІДЕО)
  • Неподалік “підземки” нічний конфлікт завершився трагічно.
  • П’яний чоловік вдарив іншого ножем в груди.
  • Постраждалий помер в кареті “швидкої”.
  • Підозрюваний хотів втекти. Його зловили в дворах.

Вівторок, 23 жовтня, у Хмельницькому розпочався трагічно. Близько 00:20 неподалік підземного переходу біля “Либідь Плази” виник конфлікт між двома чоловіками - 32-річним жителем Ізяслава і 21-річним мешканцем Славутського району.

Старший із чоловіків, за інформацією ГУ Нацполіції Хмельницької області, був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловік дістав розкладного ножа і вдарив ним молодшого в груди. Свідки події викликали “швидку”. Медики не змогли врятувати життя 21-річного чоловіка. Він помер в їхньому автомобілі.

На місце також прибули патрульні. Поліцейські затримали підозрюваного. Його наздогнали в одному із сусідніх дворів. 32-річний чоловік намагався втекти. Як повідомили vsim.ua в ГУ Нацполіції області, було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відео дня

Що відбувалося вночі біля "Либідь Плази" частково зафіксував на відео користувач YouTube Леонід Іванович, На відео більшість часу показується затриманий, а не той, кого вбили.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Бодя

    Пацан помирає а мусорам похуй,пітуху довічно дати мало буде.

    Юлія reply Бодя

    Це лежить той хто вбив!!!!
  • Lenovo Pad

    Раніше в нас був чудове та більш менш тихе місто,дуже прикро таке бачити у свому місті!!! Мої співчуття родині загиблого, а що до того урода що вбив то як на мене то його треба привселюдно на площі повісити, шкода що закон не дозволяє((
  • Каринка Калинийчук

    Шкода хлопця.. нехай спочиває з миром😢
  • Каринка Калинийчук

    Це жах. Хлопець помирає. А вони всі зовсім не поспішають його рятувати😢 поліція теж... я в шоці просто понабирали  будь кого з вулиці вот вони і патрулюють не знаючи нічого про першу невідкладну допомогу.

    Vyacheslav Khr reply Каринка Калинийчук

    Будь ласка, читайте повністю і вникайте у те що читаєте, на відео лежить і плаче той хто вбив людину, постраждалий в цей час був у швидкій і лікарі боролися за його життя!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up