Вбивство на Хмельниччині: чоловіка зарізали за великоднім столом

Вбивство на Хмельниччині: чоловіка зарізали за великоднім столом
  • Трагічно скінчилося святкове застілля в одному із сіл Красилівського району.

Трагедія сталася ввечері 19 квітня у селі Митинці. 55-річний чоловік святкував Великдень разом з колишньою жінкою та її нинішнім співмешканцем. Під час застілля між чоловіками виникла сварка. Один із них схопив зі столу ножа та встромив іншому прямо в груди опоненту. Той помер на місці.

Своїй цивільній дружині чоловік пригрозив розправою у разі, якщо вона комусь розповість про побачене. Тож жінка вигадала історію про раптову смерть колишнього чоловіка та зателефонувала до поліції.

Вона розповіла правоохоронцям ніби то односелець прийшов до неї в гості, ліг перепочити та не прокинувся. Але оглянувши тіло покійного, слідчий одразу помітив невелику колото-різану рану в області серця. Правоохоронці перевірили місце події та знайшли неподалік  знаряддя злочину. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Відео дня

Наразі підозрюваного затримали. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Елена Гончарова

    Це точно,шо його зарізали?Він точно помер не від коронавірусу?Бо шось останнім часом нечула,щоб хтось ше від чогось помирав.
  • Mari Lika Kankava

    Свиньи
  • Tanya Korablova

    Придурків багато,які немржуть себе контролювати, біленька допомагає  всім
  • Андрей Котович

    Хотів колишню чпокнути

    Наташа reply Андрей Котович

    Безтолкова жінка!Додумалась звести колишнього і теперішнього.....аще алкоголь...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up