Вбивство у Хмельницькому районі: п’яний чоловік зарізав сусіда

Вбивство у Хмельницькому районі: п’яний чоловік зарізав сусіда
  • Трагедія трапилась у селі Пирогівці. 
  • Чоловіки разом випивали. 

У Хмельницькому районі застілля двох чоловіків закінчилось різаниною. Все трапилось 9 квітня на власному подвір'ї у селі Пирогівці. На годиннику було 23:25. Чоловіки разом випивали.

За попередньою інформацією поліції, під час розмови між ними виник конфлікт. Господар будинку схопив ножа і вдарив ним гостя у живіт. Від отриманих травм 49-річний чоловік помер на місці. Тут правоохоронці і затримали 35-річного підозрюваного. До слова, свою провину він не заперечував. 

Нападникові вже оголосили про підозру за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За це винному загрожує до 15 років в'язниці. Найближчим часом підозрюваному мають обрати міру запобіжного заходу.
 

Відео дня

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Vadim Muliar

    Рукавичка на жд торгує на ура
  • Гончар Галя

    Незнаючи шо там сталося непишіть усяку дурницю та людина що зробила це він не алкоголік бо це мій сосід не розбишака не бандіт це горе ми не були там і неможем судити його це біда,і шок для всіх
  • Ксюша Романюк

    Квасять бо наші підприємці продають алкоголь ,з під поли,в пакетиках але продають.
  • Таня Кірілова

    Люди  прошу схаменітся...Ви ж не знаєте  ні тих людей,ні обставини...Одразу змішуєте все в одне,війна..алкоголіки......Ви ж не знаєте  як люди жили...

keyboard_arrow_up