Вбивство валютниці на Інститутській: хмельничанка проведе за ґратами 15 років

Вбивство валютниці на Інститутській:  хмельничанка проведе за ґратами 15 років
Фото - Хмельницький апеляційний суд
  • 50-річну жінку вбили у під’їзді багатоповерхівки.
  • Майже чотири роки тривала судова тяганина.
  • 20-річна обвинувачена оскаржувала вирок суду.

Вбивцю хмельницької підприємиці засудили на 15 років. Моторошне вбивство трапилось 17 вересня 2017 року. Того дня 50-річна жінка прямувала з речового ринку до свого будинку на Інститутській. Її маршрут вистежила 20-річна дівчина, яка прямо у під’їзді багатоповерхівки напала на потерпілу з ножем. Поранення прийшлось на легені і грудну частину аорти, що стало смертельним. Хмельничанка померла від гострої крововтрати.

За інформацією суду, сама ж обвинувачена розповідала, що конфлікт із потерпілою виник через гроші. Мовляв, вона двічі купувала у підприємиці валюту по 100 доларів. Але коли звернулась до неї, аби обміняти на гривні, жінка їй відмовила і сказала, що долари несправжні. Каже, тоді пішла за нею, аби поговорити. За її словами, валютниця поводилась агресивно, била палкою і погрожувала ножем, який їй вдалося вихопити й, можливо, завдати удар, захищаючись. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду.

Місцевий суд критично оцінив ці показання, окрім того, що між жінками дійсно спалахнула сварка через обмін валют. Тоді суд перекваліфікував дії 20-річної обвинуваченої із «вбивства з хуліганських мотивів» та визнав винною в «умисному вбивстві», призначивши покарання у виді 15 років позбавлення волі. 

Відео дня

Вирок оскаржували обвинувачена у вбивстві та її захисник. Наразі відомо, що Хмельницький апеляційний суд відхилив обидві апеляційні скарги на вирок і обвинувачена відбуватиме покарання за умисне вбивство. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Dina Mendrik

    Ну нарешті!Пройшло 4 роки!Нарешті її покарали,і це ще малий срок!Жорстоко вбити безневинну жінку,може тільки нелюд! А в цієї ж жінки,є діти,є внуки,навіть яких вона ще не бачила!Обірвати життя,це просто жахливо!
  • Vitalii Kukhar

    І так молода перспективна дівчинка, через 100 баксів вийде 35ти річною жіночкою з клеймом на волю... життя пройшло...нема в голові то нема чого скаржитися))) хотя випустять через 2 роки за гарну поведінку) може ше виправиться)
  • Татьяна Тищенко

    Краще було б на довічно закрити, щоб там і здохла повія.
  • Читач69

    да а за згалтування дитини дають до 10 років поліцейський застрелив дитину і нічого а тут так.

keyboard_arrow_up