Вбивство заради наживи: на Шепетівщині внук забив каменем свою бабусю, а потім підпалив її будинок

Вбивство заради наживи: на Шепетівщині внук забив каменем свою бабусю, а потім підпалив її будинок
  • Тіло 76-річної жінки виявили під час гасіння будинку у селі Судилків.
  • Як виявилося, пенсіонерку вбили, а будинок підпалили, щоб "замести" сліди.
  • Правоохоронцям вдалося вийти на слід вбивці - ним виявився двоюрідний внук загиблої.
  • Наразі його затримали. Слідчі дії тривають.   

Вночі 4 жовтня в селі Судилків сталася пожежа в одному із будинків. Під час гасіння вогню в одній із кімнат рятівники знайшли бездиханне тіло жінки. Загиблою виявилася 76-річна власниця помешкання.

Проте, як виявилося, пожежа була не випадковою. Правоохоронці знайшли на тілі загиблої численні садна, відкриту черепно-мозкову травму, забої обличчя та інші ушкодження. Крім того, з’ясувалося, що зник згорток, в якому жінка зберігала грошові заощадження.

"За фактом умисного вбивства поліцейські одразу відкрили кримінальне провадження і вже за кілька днів встановили і затримали підозрюваного. Ним виявився 17-річний мешканець Шепетівки, двоюрідний внук потерпілої", - повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Відео дня
blockquote>

Як зазначили, на слід злочинця слідчих вивела службова собака Бетті. Вона провела правоохоронців по стежці, якою втікав зловмисник. В кущах неподалік знайшли пакет з каменем зі слідами крові - саме ним і вбили жінку.

Окрім того, камери спостереження на в’їзді в село Судилків зафіксували ввечері 3-го жовтня приїзд зловмисника, а під час обшуку в його квартирі правоохоронці вилучили закривавлений одяг і взуття.

Наразі хлопця затримали. Йому вже оголосили про підозру за трьома статтями: частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів), частиною 4 статті 187 (Розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати довічне позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up