Смертельна пожежа: у Шепетівському районі пенсіонерка згоріла у власному будинку

Смертельна пожежа: у Шепетівському районі пенсіонерка згоріла у власному будинку
Фото ілюстративне: 24tv.ua
  • Вночі 4 жовтня в селі Судилків спалахнув один з будинків.
  • Сусіди помітили дим та викликали пожежників.
  • Під час гасіння в одній із кімнат рятівники знайшли бездиханне тіло.

Трагедія сталася сьогодні, 4 жовтня, в селі Судилків. Близько 1-ї години ночі місцеві мешканці відчули їдкий запах диму. Виявилося, що один із будинків палав. На місце одразу викликали пожежників.

На момент приїзду бригади, вогонь уже встиг знищити покриття будинку та приміщення площею 40 метрів квадратних. Під час гасіння вогню в одній із кімнат рятівники знайшли бездиханне тіло жінки. Загиблою виявилася 76-річна власниця помешкання. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС області.

Причину пожежі наразі з’ясовують.

Відео дня

Читайте також: У Ярмолинцях посеред дороги згорів "ВАЗ"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up