Вимагали гроші та збували наркотики: затримали трьох жителів Шепетівщини (ВІДЕО)

Вимагали гроші та збували наркотики: затримали трьох жителів Шепетівщини (ВІДЕО)
Фото зі сторінки Хмельницької обласної прокуратури
  • Організував банду неодноразово судимий нетішинець.
  • Збували солі «PVP», канабіс та метадон.
  • За відмову співпрацювати ставили наркозалежних на «лічильник».

Групу наркоторговців затримали хмельницькі правоохоронці. Троє мешканців Шепетівського району займалися збутом наркотиків та вимаганням.

Організував банду рецидивіст з Нетішина, зазначають в обласній прокуратурі. Чоловік, додають у поліції, хотів отримати статус так званого «смотрящого» за містом у регіоні. За спільників взяв собі  осіб, з якими познайомився під час перебування у в’язниці.

До постачання та збуту наркотиків і психотропів залучили наркозалежних осіб, частина з яких перебуває на замісній терапії. За винагороду вони постачали метадон. Тих, хто відмовлявся співпрацювати, бандити ставили на так званий «лічильник» - 5 000-10 000 гривень щомісяця.

Відео дня

Аби підняти вартість «товару», наркоторговці подрібнювали пігулки до порошкоподібного стану. «Товар» - солі «PVP», канабіс та метадон – збували серед наркозалежних та інших осіб методом «з рук у руки».

Правоохоронці лідера злочинної групи затримали. Наркоторговцю та двом його спільникам повідомили про підозру за статтями про вимагання та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин.

Окрім того, у злочинців провели 19 обшуків. Під час них вилучили наркотичні та психотропні речовини, «чорнові» записи з «клієнтами» та «боржниками», зброю.

Усім підозрюваним суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Досудове розслідування здійснюють слідчі управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сергій Пащук

    Покажіть  цю паскуду,  не хай все місто  побачить ,чого не видно скота на картинці .

    Тамара Домбровська reply Сергій Пащук

    Сергій Пащук вони не обявляють бо він уже відкупився ….)))
  • Natalija Bondarchuk

    . На довічне його,або на передову

keyboard_arrow_up