Вимагав гроші за посвідчення водія. На хабарі затримали патрульного

Вимагав гроші за посвідчення водія.  На хабарі затримали патрульного
Фото - прокуратура Хмельницької області
  • На хабарі викрили працівника патрульної поліції.
  • Правоохоронець мав допомогти місцевому мешканцю отримати посвідчення водія. 

На Хмельниччині затримали патрульного за вимагання неправомірної вигоди. Мова йде про командира роти батальйону Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

За інформацією прокуратури, поліцейський вимагав 10 тисяч гривень у місцевого жителя. За це мав посприяти в успішній здачі іспитів для відновлення права на керування транспортними засобами та одержання посвідчення водія. За цю суму він обіцяв вплинути на працівників Регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області у прийнятті такого рішення. 

Затримали патрульного після одержання 250 доларів США. Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також вирішується питання про повідомлення патрульному про підозру за статтею "Одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з її вимаганням" та обрання йому запобіжного заходу.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Saša Alexandrovich

    Мене довгий час спина болить. Хотів запитати роблять патрулні масаж якщо дам 50$???
  • Yurii Mykolaevich

    Толково !! )))
  • Pavel Kondrashov

    И это ж надо !!!!!
  • Кукса Олег

    Це просто Показуха а не робота правоохоронної системи. Як лікарі беруть тис доларів хабарі то це винагорода. Коли настане час будуть документувати лікарів.

keyboard_arrow_up