Встромила ніж у серце: жителька Городка вбила знайому

Встромила ніж у серце: жителька Городка вбила знайому
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Між жінками спалахнула сварка.
  • Співмешканець вигнав обвинувачену з дому, а вона, повернувшись вранці, зарізала його гостю.

Винною в умисному вбивстві визнав Ярмолинецький районнний суд 50-річну жительку Городка. Жінка 3 червня 2021-го кухонним ножем у груди вдарила свою знайому, пошкодивши серце. А все – через раптову неприязнь.

Убивство трапилося в будинку співмешканця підсудної. Як розповів чоловік у суді, пізно ввечері 2 червня до нього неочікувано прийшла потерпіла. Вона була молодшою сестрою його колишньої співмешканки. Жінка – померла ще в 2020-му в цій же хаті.

Несподівана гостя принесла зі собою горілку й запропонувала випити. Між нею та підсудною упродовж вечора не раз спалахувала сварка, тому чоловік врешті вигнав співмешканку з хати. Гостя залишилася.

Відео дня

Вранці його розбудила підсудна й повідомила, що на підлозі лежить їхня гостя, вже холодна.

У суді жінка також запевняла, що, коли повернулася вранці додому, то потерпіла вже була мертвою. Своєї вини в тому, що трапилося, не визнавала. А зізнання під час досудового розслідування, мовляв, підписала під тиском працівників поліції, які її били й погрожували дітьми.

За версією жительки Городка та її адвоката, потерпіла сама собі могла заподіяти смерть, або ж випадково поранитися, нарізаючи салат.

Експерти такі версії визнали нереальними.  

За висновками судово-медичних експертиз, проникаюче поранення грудної клітини могло виникнути у потерпілої унаслідок удару ножем, який фіксовано тримали у руці. При цьому жертва сиділа, а нападник – стояв.

Дослідивши й оцінивши докази у справі, колегія суддів дійшла висновку, що вина 50-річної жительки Городка в умисному вбивстві у судовому засіданні встановлена поза розумним сумнівом, зазначають у Хмельницькому апеляційному суді.

За скоєне жительку Городка покарали сімома роками в’язниці.

На виконання вимог ухвали Хмельницького апеляційного суду у цій справі, суд також вжив заходи для ретельної перевірки тверджень обвинуваченої щодо застосування до неї незаконних методів розслідування.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up