В’їхав в каркас зупинки: в Городку сталась п’яна ДТП

В’їхав в каркас зупинки: в Городку сталась п’яна ДТП
  • 19-річну пасажирку відвезли в реанімацію.

У місті Городок трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі нетверезого водія. Чоловік влетів в бетонний каркас зупинки транспорту. Поруч з ним була 19-річна пасажирка. 

Аварія сталася сьогодні, 20 лютого, близько першої години ночі.

“24-річний водій, перебуваючи за кермом автомобіля «Опель Вектра», не впорався з керуванням і допустив зіткнення з бетонним каркасом зупинки громадського транспорту”, - повідомили в поліції.

Відео дня

Правоохоронці на місці події перевірили водія за допомогою приладу «Драгер». Він показав в організмі чоловіка 1,56 проміле алкоголю. 

В результаті аварії 19-річна пасажирка транспортного засобу отримала травми та була доставлена до реанімаційного відділення Городоцької лікарні.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння (ч. 1 ст. 286-1 ККУ). П’яному водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up