“Я їду, а він починає мене різко душити”: хмельничанин намагався задушити 20-річного таксиста у Вінниці

“Я їду, а він починає мене різко душити”: хмельничанин намагався задушити 20-річного таксиста у Вінниці
Скрін з відео
  • Водій таксі також із Хмельницького. 

  • Він отримав замовлення на поїздку до Вінниці. 

  • Під час поїздки пасажир розмотав мотузки на руках та закинув водієві на шию. 

Ця пригода трапилась вночі, 29 грудня. В Хмельницькому молодик викликав таксі та попросив довезти його до Вінниці. Виклик прийняв 20-річний водій однієї із служб. Він привіз свого пасажира до сусіднього обласного центру.  Вже на місці таксист попросив розрахуватися за поїздку, як раптом той накинув йому мотузку на шию і почав душити. Про події розповідають у поліції Вінничини

Це трапилось на перехресті вулиць Привокзальна та Брацлавська. Поліцейські, які патрулювали на цій території помітили, як в їхню сторону на швидкості мчить авто. 

Коли автомобіль наблизився до копів, з салону випав чоловік та потрапив під колеса легковика. Поліцейські підійшли, аби з’ясувати що трапилось та надати йому допомогу.

Відео дня

Під час розмови 20-річний юнак розповів, що він — хмельничанин, водій служби таксі. Молодик отримав замовлення на поїздку до Вінниці від іншого мешканця Хмельницького.

Впродовж усієї поїздки його пасажир поводив себе підозріло та не спілкувався з водієм. Близько опівночі вони в’їхали до Вінниці. 

Тут пасажир сказав, що за поїздку розрахується його знайома, коли вони приїдуть за вказаною адресою. Але на місці до нього так й ніхто не вийшов, хоч вони й зачекали деякий час. 

Тоді водій повернувся до хмельничанина, який сидів позаду нього, та попросив розрахуватися. Він помітив, що в цей час у руках пасажира була мотузка, яку той, зненацька накинув на шию таксиста та почав його душити.

Хлопець не розгубився. Він помітив неподалік на дорозі проблискові маячки поліцейської автівки й почав їхати в її напрямку.

Правопорушник, зрозумівши куди прямує таксі, відкрив дверцята та вистрибнув з автомобіля, але його затримали. Поліцейські викликали “швидку” для таксиста та заспокоїли його. 

Душителем виявився раніше судимий за крадіжки 22-річний хмельничанин. Правоохоронці встановили його особу та посадили порушника до СІЗО. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження. info

В поліції додають, що за замах на вбивство затриманому загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Фото ГУ НП Вінницької області

Поки ж слідчі вирішують який запобіжний захід обрати горе-пасажиру. Розповідь поліцейського, який бачив все на власні очі та таксиста дивіться на відео поліції:

Нагадаємо, вчора на Проскурівській, неподалік залізничного вокзалу, затримали злочинця, який втік із СІЗО в Херсоні. Він скоїв вбивство та розбій. Деталі читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Гришнюк

    І хто говорив що таксист безпечна професія!

    От роби добро людям!...

keyboard_arrow_up