За зґвалтування жителя Хмельниччини засудили до 9 років позбавлення волі

За зґвалтування жителя Хмельниччини засудили до 9 років позбавлення волі
Фото ілюстративне - narodna-pravda.ua
  • 25-річний чоловік вирішив зґвалтувати 17-річну дівчину після спільного застілля.
  • У суді своєї вини він не визнав.
  • Йому оголосили вирок - 9 років ув’язнення.

Старокостянтинівський районний суд вивчав цю справу із 2020 року. Розгляд був закритим, адже потерпіла - неповнолітня особа. 17-річну дівчину зґвалтував 25-річний чоловік. Як повідомляє Хмельницька обласна прокуратура, все сталося після спільного застілля. 

Чоловік вирішив зґвалтувати неповнолітню, коли вони залишилися удвох. На сайті обласної прокуратури йдеться, що дівчина просила її відпустити. Однак зловмисник зачинив будинок і погрожував їй фізичною розправою.  

Під час слідства і судового розгляду обвинувачений своєї вини не визнав. Попри це, його винуватість довели. У Єдиному державному реєстрі судових рішень вказано, що до попереднього ув`язнення чоловік  офіційно не працював, не мав сталого доходу. Є неодруженим, неповнолітніх дітей чи інших утриманців не має, а також у нього вбачається схильність до вчинення правопорушень. 

Відео дня

Вироком Старокостянтинівського районного суду його засуджено за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування) з призначенням покарання у виді 9 років позбавлення волі. Вирок законної сили не набрав й може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • ЧитачЧитачів

    Смішно. Підстава однозначно. Разом бухали, ноги розклала але бабла збити не змогла, ось заяву і накатала.

    Галина Соколова reply ЧитачЧитачів

    Це зовсім не смішно. Якби йшлося про вашу сестру,маму,дочку чи дружину, думаю,що вам би смішно не було. Ніяке спільне проведення часу з розпиттям напоїв , не повинно супроводжуватися насильницькими діями. Коли люди нормальні.І кількість випитого не виправдовує його дії. Тим паче,що дівчина неповнолітня.

    Карлос Кастанеда reply Галина Соколова

    Ему бесполезно что-либо доказывать. Видно ведь, что полный неадекват, ибо подобные комментарии человек со здоровой психикой писать не будет.

keyboard_arrow_up