Залишив помирати під парканом: що відомо про долю підозрюваного в убивстві 27-річного хмельничанина

Залишив помирати під парканом: що відомо про долю підозрюваного в убивстві 27-річного хмельничанина
  • Чоловіка жорстоко зарізав мешканець Сумщини.
  • Потерпілому наніс кілька ножових в область шиї та живота. 
  • У скоєному зловмисник зізнався. Що тепер на нього чекає?

Кривава розправа сталася у Славутському районі. Під час хмільного застілля два чоловіки щось між собою не поділили. Один із них схопився за ніж. Закінчилося все трагічно. 27-річний місцевий мешканець отримав кілька ножових ударів в область шиї та живота. Від отриманих травм чоловік помер під парканом власного дому. 

На наступний день закривавлене тіло знайшли односельці. Вони й повідомили до поліції. Зловмисника шукали менше доби. Його затримали поблизу залізничної станції у Славуті. Вбивцею виявився 41-річний мешканець Сумщини. Чоловік приїхав до Хмельницької області на заробітки. Однак роботи так і не знайшов. Через, що почав сильно випивати. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Правоохоронцям він розповів, що на момент скоєння злочину був п’яний і не тямив себе. Чоловіка затримали й доставили до ізолятора тимчасового тримання. 

Відео дня

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Сьогодні, 14 лютого, йому обрали запобіжний захід. На час розслідування підозрюваного відправили до СІЗО. За скоєне чоловіку загрожує 15 років позбавлення волі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up