Замотала тіло в килим і підпалила дім. На Хмельниччині розслідують вбивство чоловіка

Замотала тіло в килим і підпалила дім. На Хмельниччині розслідують вбивство чоловіка
  • Трагедія трапилась у Кам’янець-Подільському районі. 
  • У власному будинку знайшли вбитим 60-річного господаря.
  • В поліції розповіли деталі моторошного вбивства. 

Мертвого чоловіка з ножовими пораненнями знайшли у власному будинку в селі Оринин на Кам’янеччині. Це був раніше судимий 60-річний місцевий житель. Правоохоронці з’ясували, що трагедія трапилась в ніч на 13 жовтня. Тоді чоловік випивав в себе вдома разом з 23-річною гостею, односельчанкою. Між ними виникла суперечка, а згодом бійка. 

Як повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції, жінка нанесла господарю 20 ударів ножем у тулуб. Від  отриманих травм той помер на місці.
Нападниця втекла, але через деякий час повернулась, аби “замести” сліди. Тіло чоловіка вона замотала у килим і підпалила будинок. 

Наступного дня до місцевого поліцейського звернулись мешканці і розповіли, що господар одного з будинків довгий час не виходить на зв’язок і не виходить на двір. Так в одній з кімнат і знайшли обпалене тіло чоловіка. За оперативною інформацією, правоохоронці встановили особу, яка могла бути причетною до вбивства. До слова, у скоєному жінка зізналась. 

Відео дня

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України. Наразі зловмисниці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up