Засудили жительку Хмельниччини, яка за 300 доларів хотіла підкупити поліцейського

Засудили жительку Хмельниччини, яка за 300 доларів хотіла підкупити поліцейського
Ілюстративне фото
  • Жінка має багате кримінальне минуле за серію крадіжок.
  • Під час іспитового строку 50-річна крадійка знову взялась за старе.

Жительку Шепетівки затримали у травні цього року. Вона вже була засуджена до 5 років позбавлення волі за крадіжки, але суд звільнив її від відбування покарання з іспитовим терміном. Зловмисниця не стала на шлях виправлення, а знову взялась за старе. У Шепетівці 50-річна жінка викрала з будинку 30 тисяч гривень, а з квартири – «ювелірку» на понад 20 тисяч. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Також під час досудового розслідування кримінального провадження за вказаними фактами підозрювана намагалась підкупити слідчого поліції. Жінку дала хабар у 300 доларів США, проте під час передачі грошей її затримали співробітники внутрішньої безпеки.

Наразі зловмисниця знову відбуватиме покарання. Шепетівський міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав жінку винною за статтями "Крадіжка" та "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі". Кримінального кодексу України. Їй визначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Засуджена спочатку подала апеляцію, але її було відхилено. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up