Затримали банду, яка постачала до Хмельницького СІЗО наркотики і психотропи

Затримали банду, яка постачала до Хмельницького СІЗО наркотики і психотропи
  • Поліцейські ліквідували канал постачання наркотиків до слідчого ізолятора у Хмельницькому.

Наркотики до слідчого ізолятора постачала злочинна група, яка складалась з організатора і трьох його спільників. Правоохоронці затримали всіх сьогодні, 27 вересня. Як з'ясували, організував канал постачання 34-річний підслідний у кримінальному провадженні. Його спільники відповідали за доставку наркотиків і психотропних засобів до СІЗО через поштовий зв’язок та збут ув’язненим. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Маскували наркотики у їжі, медикаментах і таким чином відправляли до слідчого ізолятора. А далі заборонені речовини продавали серед утриманців установи, частина коштів йшла на поповнення так званого «злодійського общака». 

Поліцейські провели обшуки як за місцями утримання, так і вдома у тих, хто на волі. Вилучили наркотики, «чорнові» записи і мобільні телефони.

Відео дня

Організаторам і спільникам вже повідомили про підозру за статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".  Як додають у Нацполіції, санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up