Затримали банду, яка продавала наркотики через Telegram. Їм “світить” до 12 років

Затримали банду, яка продавала наркотики через Telegram.  Їм “світить” до 12 років
  • Члени злочинної групи займались інтернет-торгівлею наркотиками. 
  • Постачали товар замовникам через “закладки”.

Злочинна група складалась з трьох осіб. Організаторові  - 28 років. Використовуючи “липові” документи, він налагодив поставку наркотиків і психотропних речовин з різних регіонів України. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 
Чоловік разом з виконавцями реалізовував заборонені речовини за допомогою боту в Telegram-каналі. Товар передавав шляхом "закладок". Це був амфетамін, LSD, А-PVP, кокаїн та канабіс. Продажі здійснювалися у центральних та західних областях України.
Поліцейські провели шість обшуків у фігурантів вдома, їхніх авто і господарських приміщеннях. Знайшли банківські картки, мобільні телефони, zip-пакетики, електронні ваги, а також наркотичні та психотропні речовини, заготовлені для продажу. Їх орієнтовна вартість на «чорному ринку» становить близько 400 тисяч гривень.

Загалом правоохоронці зафіксували майже 60 епізодів збуту наркотиків. Всім трьом фігурантам вже оголосили про підозру за статтею "Незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені організованою групою)". Їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відео дня


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Иван Юхимик

    💪👍
  • Alexander Olenberg

    Поліції респект
  • Читач65

    Накормить их этим мусором!!!
  • Александр Ивашко

    Шкода що не довічне позбавлення волі.

keyboard_arrow_up