“Зґвалтування не було, тільки оральний секс”. Чоловіка засудили за секс із 12-річною дівчиною з Хмельниччини

“Зґвалтування не було, тільки оральний секс”. Чоловіка засудили за секс із 12-річною дівчиною з Хмельниччини
  • 45-річний чоловік втік із виправного центру, де відбував покарання за крадіжку.
  • У Славутському районі він випив із знайомим й після цього зґвалтував 12-річну дівчину.
  • Він приставив їй ніж до горла і змусив до близькості.

45-річний Олег Костюк родом із Волинської області. Влітку цього року він перебував у виправному центрі на Рівненщині. Там чоловік відбував покарання за крадіжку. Вона для нього була вже сьомою. Коли його вивели на виправні роботи, він втік.

Як виявилося згодом, чоловік попрямував до села Нараївка на Славутчині Хмельницької області. Там він мав знайомого, з яким той вирішив випити спиртного. Після застілля Олег Костюк зустрів 12-річну дівчинку. Попросив її показати дорогу.

Коли виманив дитину за межі села, чоловік приставив їй до горла ніж та почав змушувати до близькості. Пізніше його налякали підлітки, які опинилися згодом. Чоловік злякався та втік. Як повідомляли під час одного із судових засідань, вони нібито знали дівчинку і вирішили їй допомогти. 

Відео дня

Про зґвалтування поліцейських повідомила мама постраждалої. Вони змогли швидко затримати 45-річного чоловіка. Ось що він розповідав журналістам про свої дії після обрання йому запобіжного заходу:


- Шкодую. Вибачаюсь. Не знаю чому сталась така ситуація, я не можу пояснити. Якщо зробив, то звичайно винний. Але як такого зґвалтування не було, був тільки оральний секс і все. А зґвалтування не було, - каже Олег Костюк.

- У вас є діти?

 - Ні, немає. 

- Ви розуміли, що це дитина?

 - Жалко. 

- Кого жалко?

 - Жалко, що так сталося. 

- Що б ви сказали дитині і мамі? 

- Вибачаюся.

Сьогодні, 28 жовтня, в поліції повідомили про те, що суд виніс вирок гвалтівнику. Його засудили до 13,5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач30

    Кастрировать таких надо. В назидание другим, кто думает не мозгами, а тем местом.
  • Максим Шкид

    Не хило лолка развела дядьку
  • Анатолий Иванов

    Зрада,ор.сек.це нормальна европейська практика,активісти будуть подадуть жалобу до амер.посольства,свободу лгбт активістам та европейським ціностям
  • Оксана Мироняк

    Нелюд!

keyboard_arrow_up