Жінка вбила п'яного чоловіка молотом. Їй дали 10 років

Жінка вбила п'яного чоловіка молотом. Їй дали 10 років
Фото - поліція Хмельницької області
  • Вбивство сталося у Новоушицькій громаді на Хмельниччині.
  • Жінка вдарила молотом чоловіка по голові 7 разів.

Вбила і сама звернулася в поліцію. Це було після жорстокого вбивства, яке трапилося у селі Івашківці Новоушицької громади на Хмельниччині. А почалося все з того, що літнього вечора у червні минулого року чоловік прийшов додому в нетверезому стані. Між сімейною почалася суперечка.

Спочатку були словесна перепалка. Далі 38-річна жінка взяла з підсобного приміщення молот та завдала ним щонайменше 7 ударів по голові чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Після цього жінка одразу звернулася до дільничного офіцера поліції та повідомила про скоєне.

 - Нещодавно суд розглянув матеріали кримінального провадження та визнав підозрювану винною за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та засудив її до 10 років ув’язнення, - йдеться у повідомленні поліції Хмельницької області.

Відео дня

Читайте також: Загинуло подружжя. Засудили жителя Хмельниччини за п'яну ДТП

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лариса

    В мене була похожа історія з мого жит'я минулого чоловік пив щоденні сварки мені підказували вдарити паро раз важким предметом.І більше не буде чіплятися бо він за ножі бравс'я вішатис'я йшов. Але я не послухалась порад бо це насправді погані поради.Ось, що я хочу побажати жінкам : нетерпіти чоловікам, якщо сварки щоденно значить ви непідходите один одному, просто розлучитися ,щоб уникнути трагедії так як в цій сім'ї.Бо якби я нерозлучилас'я моглоби статис'я таке зі мною як з цьою жінкою.
  • Читач81

    Схоже не тільки жінка винна. Але прокурори таким беззахисним завжди дають на повну котушку.

keyboard_arrow_up