Житель Городоцького району попався на хабарі поліцейському

Житель Городоцького району попався на хабарі поліцейському
Фото з сайту прокуратури Хмельницької області
  • Чоловік намагався повернути арештований «BMW» за 400 доларів США.
  • Правоохоронці затримали “корупціонера ”на дачі авансу в розмірі 5100 гривень.

Сьогодні, 1 лютого, Прокуратура Хмельниччини затримала ще одного горе-корупціонера. Мешканець Городоцького району намагався дати хабар у розмірі 400 доларів США начальнику місцевого відділу поліції. Напередодні чоловіка затримали за водіння без прав. А автомобіль марки  «BMW-316» забрали на штраф-майданчик.

З таким розвитком подій чоловік не погодився та вирішив викупити своє авто безпосередньо у начальника місцевого відділу поліції. Правоохоронець повідомив про хабар своє керівництво. Підозрюваного затримали на дачі авансу в розмірі 5100 гривень. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Хмельницької області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Неля Огородня

    І ви пишіть правду , а не те що вам диктують.Машина була затримана рік тому  це по перше, за кермом він не був , а була друга людина .І в другої людини  тоді брали пояснення що він був за кермом, і був з правами , і в тверезому стані .Машина стояла припаркована , коли  поліція під'їхала.    Так що не все так як ви собі думаєте.
  • Неля Огородня

    Так  потрапив.   Але завдяки нашій поліції.   Такий представник карного розшуку як Івашко Дмитро.Видзвонював його сам , просив прийти в відділок  порішати за машину ,  Не знав де він проживав на той момент ,То їздив за старою адресою до родичів ,  питався де він проживає,  як його найти .Бо на дзвінки не відповідав,  За тією машину він сам не бігав і не просив,  А дзовин конкретно він , До начальника поліції він його провів .  І начальник сам сказав що  краще щоб ти її забрав , бо буде порушуватись кримінальна справа..   Сам сказав суму .     Заради галочки  рішили , зробити що він чесний , Так чого його підлеглий видзванював.. Сам а не той хлопець .Але щож вониж дуже чесні .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up