Житель Хмельницького району душив і побив свою співмешканку

Житель Хмельницького району душив і побив свою співмешканку
Фото ілюстративне
  • Чоловік побив свою співмешканку, забрав в неї телефон і закрив її у помешканні.
  • Зараз він під вартою.

Житель Хмельницького району в березні цього року розпочав словесну перепалку зі своєю співмешканкою. Потім став її душити та бити ногами по обличчю і тулубі. В результаті цього 28-річна жінка отримала тілесні ушкодження. Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

Після цього 27-річний чоловік забрав у потерпілої телефон і замкнув її у помешканні. Швидку допомогу він викликав лише на третій день після побиття. Тоді він вигадав історію, що повернувшись додому, виявив квартирантку з тілесними ушкодженнями. Мовляв, вона впала з драбини. 

На місце події правоохоронців викликав лікар карети швидкої. Чоловіка затримали й помістили під варту. Йому повідомлено про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмешканці та залишенні її в небезпеці (ч. 1 ст. 121, ч. 3 ст. 135 КК України).

Відео дня

Як повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області, за останню добу до поліцейських надійшло 515 повідомлень про події та правопорушення. З них 160 кримінального характеру.

Крім того, по лінії безпеки дорожнього руху складено 163 адміністративних протоколи, з них 5 – за керування транспортом у нетверезому стані.

Також зареєстровано 1 ДТП, в якій 1 людина травмувалась. І ще 8 аварій без травмованих. Загалом оператори лінії «102» прийняли та опрацювали 658 повідомлень від мешканців області.

Читайте також: На Зарічанській зупинили водія із наркотиками

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up