Жительці Шепетівщини дали 5 років за крадіжку тисячі гривень

Жительці Шепетівщини дали 5 років за крадіжку тисячі гривень
  • Жінка вкрала гаманець з грішми з прилавку в магазині.
  • Це зафіксували камери відеоспостереження магазину. 

У селищі міського типу Понінка, що на Шепетівщині, трапилась крадіжка. 16 квітня 2022 року в місцевому магазині жінка помітила на прилавку гаманець. Вона непомітно забрала знахідку собі. В гаманці лежало 2 купюри по 500 гривень. Гроші 38-річна жінка поклала до кишені, а гаманець дорогою викинула в смітник. 

Власниця гаманця розповіла правоохоронцям, що забула його на касі, коли оплачувала покупки. Помітила пропажу в аптеці, купувала ліки. Постраждала одразу ж повернулася до магазина, та гаманця вже не було. Охорона супермаркету побачила злочин, переглядаючи відео з камери спостереження. Обвинувачену жінка просила суворо не карати. 

Полонський районний суд врахував її думку при визначенні виду й міри покарання. Та й сама обвинувачена щиро розкаялася, активно сприяла розкриттю злочину та добровільно відшкодувала завданий збиток. Тож суд визнав 38-річну мешканку Понінки винною у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Порушницю засудили до 5 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробуванням на трирічний іспитовий строк.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач73

    А ось .  за розкрадання мільйонів  сходить все стовідсотково.

keyboard_arrow_up