Жителя Хмельниччини ошукали на 50 тисяч під час купівлі авто

Жителя Хмельниччини ошукали на 50 тисяч під час купівлі авто
Ілюстративне фото
  • Чоловік скинув передоплату за автомобіль “власнику”, але став жертвою шахраїв.

На Хмельниччині зафіксували черговий випадок шахрайства. Цього разу на “гачок” аферистів потрапив мешканець Шепетівського району. Його ошукали на 50 тисяч гривень. Як працює схема?

Чоловік вирішив придбати автомобіль і знайшов оголошення через інтернет. Так званий власник попросив передоплату. Житель Шепетівки не вагаючись перерахував 50 тисяч гривень, але зв'язок з продавцем обірвався. Коли чоловік зрозумів, що став жертвою шахраїв - звернувся до правоохоронців. 

"Потерпілий через інтернет-мережу знайшов оголошення про продаж автомобіля. Опісля чоловік зідзвонився із нібито продавцем вказаного транспортного засобу, аби обговорити деталі покупки. Обов’язковою умовою продавця була передоплата на номер банківського рахунку. Заявника такі умови угоди влаштували", - зазначили у Шепетівському районному управлінні поліції. 

Відео дня

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження  та розшукують зловмисників. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up