У Старокостянтинові чоловік перерізав горло військовій медсестрі

У Старокостянтинові чоловік перерізав горло військовій медсестрі
Світлини зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області та обласної прокуратури
  • Убивця прийшов у гості до жертви.
  • Зарізавши нещасну – втік.
  • Тіло мертвої доньки знайшла мати.  

В одній із квартир на вул. Миру, що в Старокостянтинові, 21 березня зчинився кофлікт. 41-річна господиня сварилася з гостем. Вона працювала медсестрою у військові частині, була сержантом.

Словесна перепалка набирала обертів. Раптом чоловік схопився за кухонний ніж, кілька разів ударив ним жінку в шию, опісля ж - перерізав їй горло. Нещасна загинула на місці.

Убивця ж спокійно вийшов, зачинив квартиру, а ключі викинув неподалік будинку. Правоохоронці згодом натрапили на них, обстежуючи місце події.

Відео дня

Тіло вбитої знайшла мати, зазначають в обласній прокуратурі. Вона й викликала поліцію.

На місце вбивства одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, експерти та інші спеціалісти. Оглянувши місце події, опитавши близьких і знайомих потерпілої, правоохоронці вже за кілька годин встановили особу підозрюваного.

«Ним виявився 48-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, - констатують у поліції. - Поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Зловмиснику вже оголосили підозру у вчиненні умисного вбивства. Наразі вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up