На Хмельниччині молодик помстився за нерозділене кохання: жінці ампутували ногу

На Хмельниччині молодик помстився за нерозділене кохання: жінці ампутували ногу
Фото зі сторінки поліції Хмельницької області
  • Молодик умисно наїхав на жінку.
  • Суд першої інстанції засудив його до 5 років ув’язнення, однак потерпіла подала апеляцію.
  • Дізнавайтеся, скільки отримав юнак за те, що залишив дівчину без ноги.

Помститися за нерозділену любов вирішив 23-річний юнак на Білогірщині. Стосунки з коханою вони давно розірвали, зосталися неприязнь та осад образи. Ось у молодика й визрів план.

20 квітня 2020-го він призначив дівчині зустріч у самісінькому центрі Миклашів. Вона погодилася, щоб нарешті поставити крапку в їхніх стосунках.

Для сміливості горе-коханець добряче хильнув і, сівши до «ВАЗа», на швидкості близько 00.30 збив 26-річну жінку. Збив й навіть не зупинився, а вдарив по газах і поїхав далі.

Відео дня

Авто залишив за 500 метрів від ДТП. Правоохоронці швидко знайшли автотранспорт. А буквально через годину  розшукали і самого водія — він переховувався вдома у знайомого в сусідньому селі.

«Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - зазначають у поліції. -  Також на момент вчинення правопорушення він мав непогашену судимість».

За скоєне Теофіпольський районний суд засудив зловмисника до 5 років ув’язнення. Проте потерпіла не погодилась з таким рішенням і подала апеляцію. Дівчині ампутували праву ногу.

Відтак, Хмельницький апеляційний суд визнав обвинуваченого винним за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження й визначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Читайте також:

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читач75

    Доброго вечора усім "адвокатам человеческой жизни". Стільки справедливості у коментарях. Вже й довічне впаяли б...
  • Nickolaievich Yuri

    Цьому п...ку потрібен адекватний вирок,а то мине час і воно буде цим пишатися - бо з вчинку видно ,що довідка з психлікарні тут не поможе....
  • Арсений Янушевский

    Краще би йому замість ув’язнення теж відрізали ногу!!!
    А то вийде через 7 років і буде жити далі. А дівчині поламав все життя
  • Сергей Сорокин

    Зайцева задавила 6 чоловік дали 10 років, тобто за кожного вбитого 1,5 років. Цьому дали 7 за одного. Я ні в якому разі цього довбня не оправдовую. Але мені здається що в нас має бути покарання до всіх однакове. Тобто виходячи з цього випадку, якщо за інвалідність людини дали 7 років, то за вбивство має бути в раза два більше. І якщо брати по справедливості то і судити мають за кожну вбиту людину окремо. Тобто вбив одну припустимо  дали 10 років, а вбив шість тоді 60 . І так з крадіжками . Бо так виходить якась несправедливість,якщо на жигулях дають більше ніж на лексусі

    Сергей Сорокин reply Сергей Сорокин

    Oleks LN то я про це і кажу, наша судова система дуже гуманна і не справедлива. Тобто якщо в нього була не погашена судимість він нічого не осознав і тому суд виніс такій вирок. В нас суд не законом виносять свої рішення, а своїм переконанням. І в судовій системі має бути покарання за кожнє порушення закону , а не об'єднувати все до купи. Обікрав одну квартиру дали 4 рокі або 10 дали 5 років, це якось не правильно. А ще в нас є рецидивісти , і так само до них ставляться дуже гуманно,їм просто накидають ще пару років. Треба міняти систему, бо в нас той хто краде вагонами получає стільки як і той що вкрав мішком. І саме цікаве той що вкрав мішок відбуде весь срок покарання,а той що вкрав вагон добре якщо відсидить половину.

    Oleks LN reply Сергей Сорокин

    Сергей Сорокин Воно то так, але суд приймає до уваги прямий умисел, цей злочин вчиненений умисно, він бажав настання таких наслідків, а також злочин вчинений в стані алкогольного сп'яніння, то того ж залишення винуватцем місця ДТП, разом з тим скоріш за все  приймалась до уваги його непогашена судимість.

keyboard_arrow_up