Жорстоко вбив і пограбував сусідку: трагедія на Шепетівщині

Жорстоко вбив і пограбував сусідку: трагедія на Шепетівщині
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області
  • Чоловік спочатку жорстоко побив 65-річну сусідку, а потім – задушив і пограбував.

У в’язниці 15 років проведе 34-річний житель Шепетівщини. Так суд покарав його за жорстоке вбивство й пограбування літньої сусідки.

Нагадаємо, трагедія сталася 10 листопада 2022 року. Поліція отримала повідомлення про те, що в одному з будинків Цвітохи Славутської тергромади виявили тіло пенсіонерки. Жінці – 65 років. Вона – власниця помешкання.

Розтин показав, що жінка померла від механічної асфіксії, зазначають правоохоронці.

Відео дня

Слідство встановило, що стареньку вбив її сусід. Напередодні ввечері він прийшов до будинку пенсіонерки.

«Коли жінка побачила зловмисника, то почала його виганяти, а він в свою чергу жорстоко побив її, завдав декілька ударів ножем та задушив», - констатують в обласній прокуратурі.

Розправившись із сусідкою, вбивця взявся нишпорити в будинку. Викрав 5 тисяч доларів, усі її заощадження, ювелірні вироби й втік.

Наступного дня душогуб почав витрачати вкрадене, але не встиг. Правоохоронці його затримали. А під час санкціонованого обшуку у помешканні нелюда виявили особисті речі загиблої.

Днями відбувся суд. За умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій, вчинений в умовах воєнного стану, житель Славутської тергромади отримав 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up