“Злетіли навіть носки”: деталі моторошної аварії з поліцейським на Хмельниччині

“Злетіли навіть носки”: деталі моторошної аварії з поліцейським на Хмельниччині
  • Олена поверталася додому і в неї спустило колесо на велосипеді.

  • Ззаду на жінку налетіла  «Skoda Octavia». За кермом був патрульний.

  •  Жінка загинула на місці. Сиротами залишилися двоє дітей.

В той злощасний вечір Олена поверталася додому до дітей. У жінки спустило колесо на велосипеді. Вона подзвонила батькові та попросила допомоги. Сама ж спокійно котила свій транспортний засіб узбіччям. Ззаду на неї налетіла «Skoda Octavia». Удар був такої сили, що жінка загинула блискавично. Жодних шансів на життя після такого зіткнення в Олени не було. Їй просто розтрощило голову. 

Батько жінки згадує, що на під’їзді до села запідозрив щось недобре. Однак навіть уявити не міг, що та розмова з донькою була останніми словами, які він почув від своєї дитини. Про це він розповів журналістам “Надзвичайних новин”. У сюжеті зазначив, що  не встиг буквально на 20-25 хвилин. 

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"
  • Відео дня
    /li>

Свідки події розповіли журналістам “Надзвичайних новин”, що жінка загинула миттєво. 

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

В моторошній аварії батьки та свідки події звинувачують правоохоронця. Кажуть "летів" на шаленій швидкості. За кермом автівки був дійсно коп. Про це повідомили в ТУ ДБР у Хмельницькій області. Як вдалося з’ясувати журналістам ”Надзвичайних новин” - це керівник сектору реагування патрульної поліції Красилівського району Олександр Шевчук. 

У селі Широбівка його добре знають. Односельці загиблої кажуть, що завжди “літає” на своїй автівці. А за два дні до трагедії з 30-річною Оленою чоловік мало не збив ще одну жінку. Тій пощастило відбутися переляком та кількома синцями. 

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

Аварія трапилася у темний час доби. Однак, Олена рухалася узбіччям та й не помітити її не можна було, стверджують батьки жінки. В той вечір на загиблій була біла куртка. 

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

Розслідують справу в ДБР. Кажуть, поліцейський самостійно викликав медиків і поліцію та дочекався їхнього приїзду. За попередніми даними, у стані сп’яніння він не перебував. По факту відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 («порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого»). У разі доведення провини, правоохоронцю загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Однак рідні не вірять у те, що чоловіка посадять. Кажуть, зв’язки зроблять своє. Що б там не було, але вдома Олену не дочекалися двоє дітей: 5-річна дівчинка та син, якому 11 років.

Скрін із сюжету "Надзвичайних новин"

Деталі у сюжеті “Надзвичайних новин”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (63)
  • Елена Волощук

    посадити і
  • Ирина Григоренко

    Ужас.
  • Алексеенко Сергей

    Таких садить на пожизненно и без еди оставить. Там ему место.
  • Андр

    Але вже підібрали слово- "блискавично загинула"(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up