Знайшли чоловіків, які отруїли, пограбували і покинули помирати двох молодих хмельничанок

Знайшли чоловіків, які отруїли, пограбували і покинули помирати двох молодих хмельничанок
  • 29-річна і 32-річна подруги стали жертвами випадкових знайомих.
  • Після нічного гуляння в клубі на проспекті жінки поїхали на запрошення незнайомців на каву.
  • Чоловіки підмішали їм лікарський припарат, від якого одна жінка померла, а іншу забрали в реанімацію.
  • Знайти злочинців вдалося лише через три місяці.

Це було вже під ранок 20 серпня. У дворі по проспекту Миру перехожі знайшли двох молодих жінок без свідомості. Лікарі «швидкої», які прибули на місце події, констатували смерть 29-річної хмельничанки. Її 32-річну подругу терміново доправили в реанімацію. На щастя, її вдалося врятувати. Експертиза показала, що смерть потерпілої наступила від отруєння антипсихотичним препаратом азалептином.

Виявляється, що напередодні ввечері подруги відпочивали в одному із розважальних закладів Хмельницького. Там познайомились з молодими хлопцями. Вони запросили подруг продовжити вечір. Поїхали вже на ранкову каву.

Усі разом поїхали в район другого автовокзалу. Там чоловіки додали нишком до кави  великі дози азалептину. Від препарату обом стало погано. 

Відео дня

Жінки втратили свідомість. Зловмисники відібрали мобільні телефони та прикраси на загальну суму майже 18,5 тисяч гривень. Обох жінок у непритомному стані залишили у дворі на проспекті Миру. Самі злочинці поїхали геть з міста. 

Чоловіків шукали майже три місяці. І їх все ж таки вдалося знайти.  Як виявилось, «Daewoo Lanos», на якому їх затримали, був в оренді в одного з підозрюваних, 29-річного уродженця Луганської області. Згодом вдалося вийти на його спільників — 30-річного уродженця Запорізької та 23-річну уродженку Миколаївської областей.

"Про їхнє постійне місце проживання важко сказати, бо «гастролювала» кримінальна трійця практично по всій країні. Наразі усі троє затримані і перебувають у слідчих ізоляторах. Як з’ясувалось, вони причетні до цілого ряду майнових злочинів на території різних областей. Також перевіряється, чи діяли вони ще десь за такою схемою, як у Хмельницькому", - йдеться у повідомленні ГУНП у Хмельницькій області. 

Слідчими слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області усім трьом фігурантам уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Мастер Автополив

    Полные отморозки. Вобще, как то последнее время в Хмельницком сильно активный стал криминал. Убийства, стрельба, гранаты. Раньше было поспокойнее или злобная банда Януковича скрывала??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up