Знайшли хмельничанку Анну, яка викинула валізу з мертвим сином

Знайшли хмельничанку Анну, яка викинула валізу з мертвим сином
Фото ГУНП.
  • Більше місяця шукали Анну Пілявську з Хмельницького.
  • 21-річна жінка в Чернівцях викинула валізу з мертвим 2-річним сином.
  • Поліція повідомила про її затримання.

"Завдяки допомозі звичайних громадян тільки сьогодні, через місяць після смерті дитини, була знайдена ця жінка, яка свою рідну дитину, викинула, як непотрібне сміття в чемодані, - написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін. - Матір’ю її назвати не можу".

Наприкінці червня поліцейські з Чернівців шокували новиною. Вони на околиці міста виявили валізу із мертвим 2-річним хлопчиком всередині. Згодом додали, що викинула її мама дитини - хмельничанка Анна Пілявська. 21-річна жінка тимчасово проживала на Буковині. Саме вона, за версією правоохоронців та свідченнями сусідів, йшла з червоною валізою по вулиці напередодні трагічної знахідки.

Ховали хлопчика у Давидківцях. На похорони сина мама не з'явилася. Як і не було батька, який перебуває у в'язниці. Тим часом поліція шукала хмельничанку і встановлювала можливі причини смерті хлопчика. Серед них називалися напад астми. Ймовірно, хлопчик хворів і помер ще за кілька днів до того, як його знайшли у валізі. Ознак насильницької смерті на його тілі не знайшли.

Відео дня

Світлина від Vyacheslav Abroskin.Світлина від Vyacheslav Abroskin.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ваня

    Зозуля..... Одним словом тварь!
  • Олександра Колесник

    Який жах як так можна,(((
  • Лариса Календар

    Бідна дитина
  • Valentina Roman

    Жах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up