Знайшли жертву на сайті знайомств. Взяли під варту хмельничан, які напали на іноземця

Знайшли жертву на сайті знайомств. Взяли під варту хмельничан, які напали на іноземця
Фото ілюстративне
  • У розбійних нападах підозрюють трьох чоловіків та одну жінку.
  • Працювала банда за добре спланованою схемою.

У Хмельницькому будуть судити трьох хмельничан та одну жінку з Хмельницького району за напад на громадянина Туреччини. Потенційну жертву група зловмисників знайшла на сайті знайомств, а тоді призначила чоловікові "побачення".

Працювали вони за заздалегідь спланованою схемою. Їх вдалось викрити у квітні цього року після нападу на іноземця. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

Як виявилось, жінка домовилась про зустріч з іноземцем, однак прийшла не сама. Коли чоловік відчинив двері, її спільники увірвались до помешкання і почали гамселити господаря. Той, в свою чергу, не розгубився і зумів дати опір. Злочинці втекли з місця події.

Відео дня

В ході розслідування також з’ясувалось, що двоє з підозрюваних в березні вчинили ще один розбійний напад. Тоді вони побили жертву і відібрали у нього півтори тисячі гривень.

Як зазначають в прокуратурі, зловмисникам доведеться відповідати за правопорушення, передбачені частинами 2, 3 статтею 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, повторно та поєднаний з проникненням у житло). Банді обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Затриманим «світить» від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Маічка Падалко

    Ну чого. Багато хто виходить заміж за турків. А є й такі, що за італійців. І забирають їх сюди жити. На україну. Там мінімальна пенсія на наші гроші 73000 в міс. Це при тому, що італієць мав свій МАЛЕНЬКИЙ БІЗНЕС І ПЛАТИВ ПОДАТКИ ЯК ПП .Наприклад виготовлення магнитиків чи фігурок з гіпсу чи інших сувенірів. Тут на Україні з такими грошима можна жити. А там це мінімалка. Пенсія. Сплативши всі податки і комунальні там італійці ледь виживають. А у нас можна жити. І це непроблема - незнати укр мови. За нього нова укр. жінка і подруги шкандаль зроблять, якщо його десь в магазині обманять. Багато хто так живуть. Або пів року там і пів року тут.
  • Анонім

    Місцева банда імбецілів намагалась пограбувати турка.  Такі ж устремління,  планування і реалізація характерні і для української влади.
  • Катя Котик

    Якісь слабенько козаки були😚аж стидно за них ☺

    Max Forosov reply Катя Котик

    По всей вероятности у турка был пистолет
  • Хуан Матус

    Ха-ха, один турок дав пілюлєй трьом козакам. Символічно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up