Зниклого таксиста із Хмельницького знайшли мертвим. Чоловіка задушили, тіло сховали в лісосмузі

Зниклого таксиста із Хмельницького знайшли мертвим. Чоловіка задушили, тіло сховали в лісосмузі
  • 67-річного хмельничанина Михайла Бочка шукали з 5 квітня. Того дня він востаннє виходив на зв'язок.
  • Чоловіка знайшли мертвим у Летичівському районі. Його задушили двоє пасажирів.

Протягом тижня поліція і рідні шукали 67-річного Михайла Бочка. Чоловік поїхав таксувати і зник. Востаннє він виходив на зв'язок о третій ночі в неділю, 5 квітня. Допомогли знайти його двоє хлопців із Старосинявського району. Вони подзвонили в поліцію і повідомили, що таксист відвозив їх з Хмельницького до їхнього села. Сказали, що розрахувалися із чоловіком і відтоді його не бачили.

23-річного і 17-річного заявників поліція допитала. І що дивно, під час спілкування із правоохоронцями, як повідомляють в ГУНП, хлопці почали нервувати. Згодом виявилося, що саме ці пасажири вбили хмельничанина. Вони напали на нього і задушили. Тіло чоловіка заховали в лісосмузі в селі Ставниця Летичівського району. Автомобіль відігнали за 30 кілометрів і залишили. 

Відео дня

Також хлопці забрали в чоловіка робочий планшет і матеріальні цінності. А в поліцію вирішили подзвонити, щоб забезпечити собі алібі. Принаймні така версія у правоохоронців. Також в Нацполіції кажуть, що підозрюваних затримали. Їм загрожує покарання від 10 до 15 років або ж довічне позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Michael Dieselstar

    Вже таксисти не будуть їздити по селам
  • Вадим Павлов

    Дивіться в корінь. Чому ці хлопці подзвонили копам і розповіли що вони з ним їхали? Мусора, яких ще повно у рядах поліцейських, могли просто зробити з хлопців винуватців. Так що тут все дивно.
  • Мастер Автополив

    какой кошмар. нелюди понарождались. городские не в коем случае без самой крайней необходимости не посещайте села. там народилиьс самойстийни и незалежни упыри.
  • Андрій Бай

    давненько не різали таксистів....мда..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up