Знущалися над дівчатами: оголосили підозру третьому організатору «блогерських вечірок» у Києві

Знущалися над дівчатами: оголосили підозру третьому організатору «блогерських вечірок» у Києві
Світлини зі сторінки офісу Генпрокурора та відкритих джерел
  • Молодику 21 рік.
  • Йому «світить» 7 років в’язниці.
  • 19-річний організатор з Хмельниччини Андрій Ярина перебуває під вартою.

Організатору й третьому учаснику так званих «блогерських вечірок» у Києві правоохоронці повідомили про підозру за фактами вчинення насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи.

Про це інформують в Офісі Генерального прокурора.

Відео дня

Нагадаємо, звістка про столичну вечірку блогерів облетіла соцмережі 1 лютого. Під час неї молодики «накачували» дівчат алкоголем та наркотиками, а потім – фотографували їх оголеними, торкалися їхніх статевих органів, змушували виконувати непристойні дії сексуального характеру. Фото й відео викладали у телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Поліція також встановила, що в інший день блогер, якого раніше підозрювали у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні порнографії, вмовив неповнолітню взяти участь у стрімі «блогерської вечірки». Дочекавшись, коли дівчина сп’яніє, він вдався до сексуального насильства.

Одним з організаторів столичної вечірки був 19-річний блогер Андрій Ярина з Курилівки Волочиської ОТГ, що в Хмельницькому районі. Його, а також Ярослава Домбровського поліція затримала ще на початку лютого.

31 січня, коли його діяльність почали масово обговорювати в мережі, Ярина заявляв, що таким чином збирає кошти на потреби ЗСУ, а дівчата, які фігурували на відео, «самі винні». Звинувачення у ґвалтуваннях відкидав, зазначає «Суспільне. Київ». А під час спілкування зі суддею стверджував, що все робив заради контенту.

Під час обшуку у кишені блогера знайшли 4 000 доларів. Хлопець розповів присяжним, що отримав ці гроші від продажу одягу зі секонд-хенду.

Під вартою уродженець Хмельниччини залишатиметься до 1 квітня без внесення застави. Ярослав Домбровський також. Їм загрожує до 7 років в’язниці.

Третьому 21-річному організатору стрімів повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи.

«Йому загрожує до 7 років позбавлення волі», - зазначає в соцмережах начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Es fero

    тут мужики пишуть про дівчат що вони знали куди йшли-  у вас дочки є? ви все про них знаєте? де ходять куди і з ким? впевнені у їх щасливому майбутньому і що мудаків не зустрінуть?
  • Es fero

    дуже мало років у нас дають за свідоме знущання чи все таке схоже. гавнюки свідомо ради приколу це робили. дебільйо. вийдуть через 7 років биками і будуть пальці крутити і нічого їх не навчиш
  • PutnickFree

    А хоч одна заява від "потерпілої" є, якщо немає, так немає і про що говорити😉

    Читач38 reply PutnickFree

    І тебе знайдуть і будеш пєтушарою.

    PutnickFree reply Читач38

    Про себе краще думай, а по справі сказати немає нічого?

    Без заяв нічого не буде, може оштрафують, навіть умовний термін не дадуть....

    Від них навіть корись деяка є, "просвітницька", бо у школі про таке не говорять у багатьох сім'ях теж!

    Кожна дівка має знати що може трапитись з тими хто розпиває алкоголь з незнайомими мужиками!
  • Галина Худенко

    От козли там за гратами вам все припомнять

keyboard_arrow_up