"Зняли порчу": на Дунаєвеччині "ворожки" поцупили у пенсіонера 18 тисяч гривень

"Зняли порчу": на Дунаєвеччині "ворожки" поцупили у пенсіонера 18 тисяч гривень
bartka.com.ua
  • Жінки запевнили 86-річного дідуся, що на нього навели порчу та згодилися допомогти.
  • Під час ритуалу "очищення" вони забрали усі гроші та втекли. Наразі їх розшукують.

Подія сталася в одному із сіл Дунаєвецького району. Вранці на подвір’я 86-річного місцевого мешканця зайшли дві незнайомі жінки. Вони повідомили чоловікові, що на нього наведена страшна "порча" та запропонували зняти її. Наляканий дідусь зробив усе, як йому сказали.

"Ритуал "очищення" шахрайки проводили на грошах: пенсіонер віддав їм усі свої заощадження — майже 18 тисяч гривень. Зловмисниці нібито замотали кошти в рушник, "пошаманили" над ним і наказали дідусеві три дні спати на ньому, після чого пішли геть. Потерпілий сумлінно виконав усі настанови, та коли розгорнув рушник, побачив там лише всілякий непотріб", - йдеться у повідомленні Дунаєвецького відділу поліції.

По даному факту відкрили кримінальне провадження. Наразі шахрайок розшукують.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up