"Зняли порчу": на Дунаєвеччині "ворожки" поцупили у пенсіонера 18 тисяч гривень

"Зняли порчу": на Дунаєвеччині "ворожки" поцупили у пенсіонера 18 тисяч гривень
bartka.com.ua
  • Жінки запевнили 86-річного дідуся, що на нього навели порчу та згодилися допомогти.
  • Під час ритуалу "очищення" вони забрали усі гроші та втекли. Наразі їх розшукують.

Подія сталася в одному із сіл Дунаєвецького району. Вранці на подвір’я 86-річного місцевого мешканця зайшли дві незнайомі жінки. Вони повідомили чоловікові, що на нього наведена страшна "порча" та запропонували зняти її. Наляканий дідусь зробив усе, як йому сказали.

"Ритуал "очищення" шахрайки проводили на грошах: пенсіонер віддав їм усі свої заощадження — майже 18 тисяч гривень. Зловмисниці нібито замотали кошти в рушник, "пошаманили" над ним і наказали дідусеві три дні спати на ньому, після чого пішли геть. Потерпілий сумлінно виконав усі настанови, та коли розгорнув рушник, побачив там лише всілякий непотріб", - йдеться у повідомленні Дунаєвецького відділу поліції.

По даному факту відкрили кримінальне провадження. Наразі шахрайок розшукують.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up