Зв'язали, кинули на підлогу та били: в Ізяславі пограбували пенсіонерку

Зв'язали, кинули на підлогу та били: в Ізяславі пограбували пенсіонерку
  • Ввечері 26 грудня  чоловіки та дівчина разом випивали.
  • Вони увірвалися до будинку 80-річної місцевої мешканки.
  • Злодії забрали тисячу гривень із гаманця жінки та втекли геть.
  • Крадіїв затримали, їм загрожує до 12 років в'язниці.

Ввечері 26 грудня двоє місцевих, 50-річний чоловіків та 20-річна дівчина, разом з 30-річним товаришем з Хмельницького випивали. Уже п'яними вони вирішили піти на "справу". Адже треба було роздобути ще грошей, щоб продовжити "застілля".

Компанія підійшла до будинку пенсіонерки та роздивилися навкруги. Навколо нікого не було, тож вони одягнули маски та зайшли в середину. Власницю помешкання вони застали в одній із кімнат. Чоловіки схопили її та зв'язали. Жінку били та вимагали сказати де вона ховає гроші.

Поки беззахисна пенсіонерка лежала на підлозі, злодії порпалися у речах та шукали готівку. В сумочці пенсіонерки вдалося знайти аж 1000 гривень. Забравши їх, злодії пішли геть.

Відео дня

Пенсіонерку знайшла сусідка. Вона проходила повз будинку та почула крик. Тож жінка зрозуміла, що щось трапилося. Вона викликала поліцію та кинулася в середину. Там в одній із кімнат знайшла зв'язану пенсіонерку. Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Правоохоронці затримали розбійників. Як виявилося, 50-річний чоловік, раніше вже притягувався до відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Також 20-річна дівчина уже двічі судима за крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Справу розслідують за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Злодіям загрожує позбавлення волі до 12 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up