5 закладів у Хмельницькому, де готують смачну каву (Новини компаній)

5 закладів у Хмельницькому, де готують смачну каву (Новини компаній)

“У Хмельницькому крута кава!”, — так відгукнувся Президент Зеленський після відвідин однієї з кав’ярень у центрі міста.

Ми вирішили перевірити, як відгукуються про місцеві кав’ярні власне хмельничани. Для цього нам знадобився незалежний рейтинг, який ми знайшли на порталі Tripadvisor. 

Отже, де шукати смачну каву у Хмельницькому, якщо ви ще не придбали таку ось кавомашину https://eldorado.ua/makers/c1039089/ додому. Нумо розбиратися разом.

Olive Cafe

Відвідувачі відмічають, що тут можна смачно поїсти. Ресторан доволі затишний, оформлений у стилі французького провансу. 

І що важливо, усі смаколики європейської кухні можна запити міцною кавою, яку тут готують також по-особливому. 

Кондитерська Лавка

Заклад полюбився не тільки хмельничанам, але й гостям міста, про що говорить високий рейтинг на Tripadvisor. Кондитерська розташована у центрі міста, де можна спокійно провести час із родиною та попити смачної кави. 

Відвідувачі відмічають затишний інтер’єр та привітний персонал і, звичайно, великий вибір десертів до кави: тістечка, макаронси та залитий шоколадом наполеон.

Гуча (Goocha)

Атмосферний ресторанчик, де гості можуть скуштувати незвичні страви, наприклад, шаурму в піті чи салат з прянощами та гарбузом. 

Відвідувачі гарно відгукуються про цей заклад. Чи є там кава? Звичайно!

Dream Cafe

Затишна кав’ярня зі смачними десертами. Тут подають справжню італійську каву. Та навіть якщо ви не фанат міцного напою, для вас тут є незвичайний імбирно-гранатовий чай. 

Feelin'Good Coffee

Назва каже сама за себе. Це кав’ярня зі стилем. Тут чудова атмосфера релаксу та, звісно, смачна кавуська. 

Власники закладу співпрацюють з відомими українськими обсмажувальниками, а зерна отримують прямісінько з Амстердама. 

Хочу каву як у найкращих кав'ярнях міста!

Багато хто замислюється, а чи можна приготувати вдома таку смачну каву, адже у кав’ярнях та ресторанах встановлені професійні дорогі еспресо-машини. 

Чи є варіанти для дому? Так! Експерти магазину Eldorado відмічають, якщо купити кавомашину Delonghi https://eldorado.ua/makers/c1039089/producer=delonghi/, то ви нарешті відчуєте смак справжньої кави у себе вдома. 

Приготування досить легке: потрібно натиснути обраний напій у меню й апарат зробить усе за вас. Вам лишень потрібно засипати до машини ароматні зерна стовідсоткової арабіки (чи хто яку полюбляє) та насолоджуватися смаком і ароматом кави.

Як вибрати кавомашину для дому

Є багато критеріїв вибору, але основним залишається ціна. Та ми все ж радимо звернути увагу на характеристики. 

По-перше, бренд. Машина від перевіреного виробника прослужить довше та завдасть менше клопоту. Й про всяк випадок на фірмову техніку діє гарантія. 

По-друге, кавове меню. Якщо ви фанат еспресо та не п’єте лате й капучино, то немає необхідності переплачувати за мілк-меню. 

І ще — обсяг резервуару. Має значення, якщо вдома, крім вас, каву полюбляють і інші члени родини. 

Смачної кави!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up