Які гурти запалять на фестивалі Rock&Buh-2021 у Хмельницькому (ВІДЕО)

Які гурти запалять на фестивалі Rock&Buh-2021 у Хмельницькому (ВІДЕО)
  • Уже скоро в місті пройде рок-фест. 
  • Триватиме від два дні поспіль. 
  • Щодня виступатиме по 5 гуртів.

 

Фестиваль Rock&Buh цьогоріч відбудеться 28 та 29 травня. Захід пройде у новому форматі. Це буде автомобільний фестиваль в аеропорту. Усім охочим потрапити на нього потрібно зареєструватися.

28 травня

Баbай

Баbай - гурт з Хмельницького, заснований у 2014.

Відео дня

Спочатку хлопці зібрали музикантів з 3 різних гуртів і спільно написали трек. Експеримент видався настільки успішним, що вони вирішили створити гурт і вже у 2015 році відбувся іх перший виступ.

Vinok

Vinok - американсько-український інді-рок гурт, який бореться за соціальну справедливість.

Як стверджують учасники гурту, їх інді-стиль - це звук, якого ви раніше не чули - це незвичайна суміш експериментального року та інді-арт-попу, приправлена ​​нотами гаражного року, гранджу та навіть хіп-хопу.

Тартак

Тартак — український репкор-гурт, заснований у Луцьку 1996 року. Станом на 2019 рік гурт випустив 10 альбомів.

Цього року зустрічаємо гурт в оновленому складі. Рік тому солістом гурту став Сергій Строян, якого ви дуже добре знаєте як фронтмена хмельницького гурту Chumatskyi Shlyah / Чумацький Шлях  CH.SH.

Karna

Рок-гурт родом з Івано-Франківська. Серед відзнак колективу — диплом фіналістів фестивалю Червона Рута 2001 р. та гран-прі фестивалю Тарас Бульба 2003 року.

Назва гурту походить від імені слов’янської богині смутку за полеглими воїнами

Свій стиль гурт описує власним визначенням - "гуцул-метал".

Скрябін

Український музичний гурт, що за час своєї творчої активності пройшов шлях від синті-попу, постпанку і техно до поп-року та поп-музики. Виник гурт у 1989 році у місті Новояворівську Львівської області.

Склад гурту також неодноразово змінювався. Єдиним постійним учасником колективу з часу його заснування і до своєї смерті був Андрій "Кузьма" Кузьменко.

29 травня виступатимуть:

SilverTown

SilverTown - альтернативний музичний гурт із міста Дніпро

З самого початку на творчість колективу впливала школа альтернативного року, та з часом, експериментуючи зі звуком та композицією, музиканти почали використовувати у піснях все більше електронік.

З того часу, SilverTown неодноразово займали перші місця на різноманітних музичних конкурсах (деякі з них - КозакФест, Пірс). Приймали участь у відомих українських фестивалях (Файне Місто, Схід-Рок, Без Віз, 100 Пудівка, Тарас Бульба та інші). Були хедлайнерами локальних концертів.

Harmata

Harmata — гурт, створений на початку 2019 року в місті Києві професійними музикантами, колишніми учасниками відомих українських гуртів Гайдамаки, Роллікс, Двіж-Паріж і Транзістор.

“Музика не повинна бути обмежена форматами, правилами або стилями. Вона лише повинна бути справжньою та аутентичною”.

Motor’rolla

Рок-гурт з Хмельницького, створений у 1994 році. Перший публічний виступ гурту відбувся 11 травня 1994 року. Цю дату і вирішено вважати офіційним днем народження групи.

Гурт починав з рокабілі-хард-кора, але особливу популярність приніс нульовий період, що закріпив хмельничан в ряді метрів української рок-альтернативи.

Kozak System

Український рок-гурт, який постійно представляє Сучасну Україну на європейських та світових музичних фестивалях. Заснований в 2012 році у Києві з музикантів, які вийшли зі складу гурту "Гайдамаки".

Бумбокс

Український гурт, що грає в жанрах хіп-хоп і фанкі-ґрув. Створений 2004 року в Києві вокалістом Андрієм Хливнюком, гітаристом Андрієм Самойлом та Валентином Матіюком. 

Читайте також: Мистецька весна у Хмельницькому: які заходи можна відвідати у травні
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Александр Михайлович

    Слава богу переехали подальше
  • Андрій Вовк

    Рок сіла🤘
  • Сергей Дворцов

    Вул.Нижня берегова тримайтеся🤣😂

    Yura Chubaka reply Сергей Дворцов

    Сергей Дворцов Якби не лінувався і прочитав новину, то взнав би, що фестиваль цьогоріч за межами міста, на території аеропорту. Аби ляпати

    Сергей Дворцов reply Сергей Дворцов

    Юра Чубака До того,що той довбаний концер, паралельно цій вулиці...і ті будинки що блище до сцен то в  а#уї постійно...

    Yura Chubaka reply Сергей Дворцов

    Сергей Дворцов до чого тут Н.Берегова?
  • Igor Chyniuk

    Как раз было Евровидение. Так вот участникам делали каждый день тест, не было фан-зоны, в зале было всего 3500 зрителей и у каждого на руках отрицательный тест. И такие меры безопасности в Нидердландах, где из 17 миллионов населения - 5,8 миллионов уже вакцинированы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up