Дністер у 80-х: як виглядали села на Хмельниччині до затоплення (ФОТО)

Дністер у 80-х: як виглядали села на Хмельниччині до затоплення (ФОТО)
Фото - Green Ways - Зелені стежки України
  • Хмельницькі мандрівники поділились унікальними світлинами Дністра. 
  • Багатьох населених пунктів на фото вже немає. Спробуйте відгадати місцевість.

 

Затоплені селища на Дністрі частково або повністю зникли під водою у 80-х роках. Тоді в експлуатацію ввели Дністровську гідроелектростанцію. Десятки населених пунктів затопили водосховищем. 
На сторінці “Green Ways - Зелені стежки України” у Фейсбук опублікували світлини річки Дністер перед масштабним затопленням. 

“На фото зображені околиці старої Старої Вушиці, Бакоти і Гораївки Унікальність в тому, що можна скласти уяву, як виглядав каньйон Дністра перед затопленням у 80-х роках.  Колекцію склав Андрій Майхер, покольорував Сергій Толстіхін”, - йдеться у дописі.

Спробуєте відгадати місцевість на фото нижче.  Більше світлин переглядайте за посиланням.

Відео дня

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач79

    Зараз краще.  Москалі постійно хочуть собі  захопити цю місцевість. Після того, як Яник став президентом, це говорили. І зараз знов почали.

    Читач07 reply Читач79

    Ще Катька 2 заводила в Україну промисловість і казала,що вєлікаросі нічєво нє уиєют,кромє как убівать і грабіть.Нічого не змінилося і то є дійсно так.Загадили своє,ідуть по чуже

    Читач61 reply Читач79

    Да читач 79- Москали обезательно захоплят эту территорию они мечтают про эту землю спят и видят как береги Днестра ужэ в России -на верно 79-ты сам про это мечтаешь

keyboard_arrow_up