Хмельничан запрошують на безкоштовну мандрівку до Меджибізької фортеці

Хмельничан запрошують на безкоштовну мандрівку до Меджибізької фортеці
Фото зі сторінки Вікіпедії
  • Збір на вул. Кам'янецька 112/2, що в Хмельницькому. 

  • Виїзд о 10.00.

 

На безкоштовну сімейну екскурсію до Меджибізької фортеці запрошує «ТАТОhub. Хмельницький» 20 серпня.

«А ви знаєте де можна побачити нумізматичну колекцію та цікаву добірку поштових і торгівельних пломб XVI – початку XXстоліть, кераміку XVII – XIX століть,  жетон з Парижу до Дня солідарності з Україною, старовинне єврейське кладовище, руїни Троїцького костелу..Досі не знаєте!? А хочете побачити це загадкове місце? То швидко реєструйтеся https://forms.gle/aGmMKn2sgGPtnG9w6... Ми організували для тебе і твоєї сім’ї цілий автобус. Кількість місць обмежена», - наголошує команда проекту.

Відео дня

До слова, фортеця у Меджибожі, зведена між річками Південний Буг і Бужок, - одна з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України.

Нагадаємо, «ТАТОhub» - це проєкт школи батьківства, розроблений Фондом ООН у галузі народонаселення, UNFPA, спільно з Promundo (США) та інститутами громадянського суспільства на засадах партнерства з муніципалітетами з метою допомоги татам у відпрацюванні навичок та дій, які допоможуть їм стати більш відповідальними батьками та партнерами.

Концепція «ТАТОhub» - це про залучене татівство, піклування, проведення змістовного дозвілля разом, і забезпечення всебічного розвитку дитини, а також сприяння партнерським відносинам в родині.

Проєкт «TATOhub» у Хмельницькому реалізується ГО «Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб» в рамках програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте також: 

Туризм для хмельничан: відпочинок організовує «Дельфін» (Новини компаній)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Lyuba Antonets

    Чи будуть ще такі екскурсії?
  • Аліна Вікторівна

    Ціна  на одну особу і на скільки днів?
  • Ніка Любович

    Хороший показник для організаторів, аби зробити ще одну поїздку.
  • Yuliy Verbitska

    Навіщо писати, якщо форма реєстрації закрита

keyboard_arrow_up