Jazz Fest 2021 у Хмельницькому: програма фестивалю

Jazz Fest 2021 у Хмельницькому: програма фестивалю
Фото із архіву редакції
  • Протягом трьох днів хмельничани насолоджуватимуться ритмами джазу на стадіоні "Поділля". 
  • Окрім того, для любителів джазу проведуть майстер-клас та покажуть кіно.
  • Відвідати фестиваль можна безкоштовно. 

11, 12 та 13 червня у нашому місті пройде "Джаз-Фест Поділля". На фестивалі виступатимуть відомі джазові музиканти, оркестри та колективи.

Святкові виступи відбудуться 11 і 12 червня на стадіоні "Поділля" (вул. Проскурівська, 81). Вхід вільний. Початок о 18.00.  

Також у неділю, 13 червня, у Хмельницькій школі мистецтв відбудеться майстер-клас Олексія Боголюбова з джазового музикування. Адреса: вул. Гагаріна, 3 А. Початок об 11:00.

Відео дня

А завершиться джазовий фестиваль переглядом німого художнього фільму Чарлі Чапліна "Цирк" з джазовими імпровізаціями Олексія Боголюбова, який відбудеться 13 червня о 17.00 у кінотеатрі імені Т. Шевченка.

ПРОГРАМА

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Igor Chyniuk

    Очень странно расставляются приоритеты. Уже 2 недели по стране проходит массовая вакцинация всех зарегистрированных в Дії или по горячей линии с открытием соответствующих центров, в прошедшие выходные - в 10 областях, среди которых почему-то нет нашей. Вот что об этих центрах заявляет МОЗ: "Відкриття таких центрів - це ініціатива місцевої влади у відповідь на запит мешканців вакцинуватись. Уже 12 міст запустили пілотні центри масової вакцинації. Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) закликає владу інших міст наслідувати їхній приклад та буде всіляко сприяти створенню нових центрів. Наразі в Україні достатньо вакцини для їхньої роботи.".

    Lesya Bohonok reply Igor Chyniuk

    Нагадаємо, хмельничани можуть вакцинуватись в приміщенні телерадіокомпанії "UA:Поділля" ("Поділля-центр") за адресою: Володимирська, 92, з 10 до 16 години.  У Кам'янці-Подільському можна буде вакцинуватись в Будинку офіцерів, з 9 до 16 години.
    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Zdorovya/v-ukrayini-zapratsyue-ponad-50-tsentriv-masovoyi-vaktsinatsiyi-na-hmel-11298364.html

  • Читач79

    Який джаз у ХмельницьКУ. Нема тут людей, що слухають джаз.  Джаз чужий населенню, як музика індіанців ботокудів.   П'яні танці в стилі вєрки Сердючки під сільським генделиком наше все. Такі фєстивалі хай і робить мер.
  • ЧитачЧитачів

    Вже у місті все добре. Тільки фестів кожні вихідні та прапора не вистачає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up