Книжки до Валентина. Що можна почитати і коханій людині подарувати

Книжки до Валентина. Що можна почитати і коханій людині подарувати
Фото starylev.com.ua

Наближається палке свято, день закоханих! А чи знаєте ви, що окрім дня Валентина, 14-те лютого у світі вважається днем дарування книжок? То чому б не запастися ідеями та кількома варіантами друкованих, запашних сюрпризів?  

Пропонуємо вам список  книг, що безперечно будуть цікаві вашим коханим.

1.Чудовий ранок, як не проспати життя” Гела Елрода, “Любов, свобода само-бутність”, чи “Доставка Щастя” Тоні Шей,можна віднести до рядів мотивуючої літератури. Це гарні бестселери, написані просто і цікаво. Вони гарно впливають на самооцінку, стимулюють бажання “діяти” і йти до успіху у всіх справах.

2. До психологічної літератури слід віднести працю відомого німецького психолога, соціолога Еріка Фромма “Мистецтво любити”. Головний засіб книги -гуманність. Автор намагається пояснити читачам,що варто любити  себе у суспільстві, суспільство в собі. Книга адресується всім, кого цікавлять живі думки, що націлені на людину та світ навколо неї .

Відео дня

3. Щодо художньої літератури - тут список може бути значно довшим. Вишуканий роман, що став бестселером New York Times, “Маленька паризька книгарня” - це сповідь власника “Літературної аптеки”, що допомагає бажаючим лікувати душі гарною книгою… Та вилікувати себе довго не наважується.

4. Природа всіх речей”, роман від авторки “Їсти. Молитися. Кохати”,Елізабет Гілберт. Це глибока історія про захопливу мандрівку людським розумом, спроба знайти сенс світобудови і дослідити його, не зважаючи на розвіяні вітром “замки з піску”.

5.Сніданок у Тіффані” Трумен Капоте. Це ностальгія, атмосферний роман про велику мрію, пошук свого місця а світі та вічне переховування від наболілого минулого. Гарна історія про милу дівчину Голлі та її бажання ніколи не зупинятися крокуючи вперед, давно стала однією з найвідоміших класичних історій світової літератури.

6. Не менш яскравим прикладом світової, вічно актуальної класики є “Ловець у Житі” Джерома Девіда Селінджера. Твір сповнений внутрішньою активністю. І гарно підійде для подарунку тому, хто хоче розібратися у природі первинного людського “бунту” дорослішання.

7. А якщо ваші пані віддають перевагу маленьким прозовим формам- гарним подарунком для них стане збірка оповідань “Львів. Вишні. Дощі”. Це крайня збірка вже відомих,улюблених українських авторів, про кохання, природу стосунків і душевну красу. Не менш гарною є збірка “Париж для самотніх”, від англійської письменниці Джоджо Мойєс, авторки “До зустрічі з тобою”. Її оповідання легкі і дуже життєві, сповнені шарму. Який на кожній сторінці знайде уважний читач, що вміє кохати.

Радійте кожному дню, як святу. Читайте і будьте коханими!

Підготувала Юлія Рахно  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up